VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Imorgon får vi nyckeln!

Jag sitter hos frissan och blir ompysslad, fast just nu känner jag mig lite uttråkad faktiskt eftersom att det tar så himla lång tid för färgen att verka. Jag borde inte sitta här idag, jag borde vara hemma och packa. Men min tid har blivit flyttad två gånger redan och nu är det runt nio veckor sedan jag var här sist, vilket betyder att det är dags att täcka gråa hårstrån.

Nyfixad i håret. Skönt!

Nyfixad i håret. Skönt!

Vi alla sitter, som man brukar, i en rad framför en vägg med speglar, men i mitten av rummet finns ett runt bord där man normalt sitter och väntar på sin tur etc. Men där sitter en tjej och blir färgad och klippt medan hon skriver i full fart på sin laptop. Det ser så himla storstad ut på något sätt. Att man är så busy så man måste jobba medan man klipper sig och inte ens tittar upp en enda gång. Visst, jag sitter också på min skärm och skriver detta nu, men så fort min frissa kommer tillbaka så lägger jag ner telen och snicksnackar med henne och är lite trevlig.

Skalpmassagen idag var så firm så att det nästan gjorde ont. Den bästa sorten.

Skalpmassagen idag var så firm så att det nästan gjorde ont. Den bästa sorten.

Hur som helst, skit samma, nu till det viktiga: IMORGON SMÄLLER DET! Klockan 9.30am ska vi till huset på en final inspection (och hoppas att allt är bra), sedan åker vi hem och packar och fixar medan kidsen är på skola och föris och så fort alla parter är klara med settlement (vi behöver tydligen inte göra någonting) så hör de av sig och då hämtar vi nycklarna!

Denna frullen ser inte så mycket ut för världen, men god ändå.

Denna frullen ser inte så mycket ut för världen, men god ändå.

Det ska ösa ner hela dagen, så jag tänker att huset kanske inte kommer visa sig ur sin bästa sida, men vad gör väl det när man planerar att bo där i flera år? När vi har varit där och mätt hålet för kylen och kollat lite färger i köket är tanken att vi ska beställa ny kyl, vattenkokare och brödrost också. Det är våra sista lite större köp som vi behöver för tillfället. Målarfärg får vi också köpa förresten.

Det är så mycket som ska göras på så kort tid och med så lite energi, och just nu känner jag att den stressen tar över lite över det fantastiskt roliga i att äntligen vara vid målet. Men jag ska försöka att leva i nuet och njuta av något som jag drömt om sedan jag började drömma. Att ha ett eget hus att bo i och ta hand om!

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 8 juni, 2021 on 23:29 Svara

  Äntligen! Så glad för er skull😊 Lycka till med allt! Kramkram

  • sydneymamman 9 juni, 2021 on 13:58 Svara

   Ja, äntligeeeeen!!
   Tack snälla för alla hejarop!
   Xx CC

 2. Cecilia 10 juni, 2021 on 19:37 Svara

  Stort Grattis! Va roligt för er 💗.

  Vi flyttade från lägenhet till radhus i februari i år (inom samma område i Sollentuna utanför Stockholm) och vi trivs jättebra. Jobbigt men väldigt kul att flytta 😊.

  Kram

  • sydneymamman 11 juni, 2021 on 15:00 Svara

   Tack snälla C!
   Men så mysigt! Är ju en härlig känsla att till exempel ha en uteplats eller tomt av något slag som man ju oftast inte får i en lägenhet. Skönt att kunna stanna i samma område också.
   Ja, nu har vi tre dagar av pust och stånk framför oss, men sedan kommer det roligaste, att bo där och att inreda!
   Kram,
   CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna