VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snusktant – igen.

Vi trodde att vi skulle få komma på final inspection av huset idag, men icke sa nicke. Mäklaren verkade nästan undvika oss när vi försökte komma överens om en tid, så jag och T började undra om något var fel. Men nu visar det sig att ägarna inte alls flyttade ut förra tisdagen som det sagts innan utan de bor kvar och ska ha en städerska som kommer först imorgon. Så anledningen till att vi inte fått komma tidigare är nog helt enkelt att de fått brått och inte hunnit med att bli klara.

Frulle.

Frulle.

Det spelar inte jättestor roll för oss när vi får komma annat än att vissa säger att ifall något är fel (städning, något som gått sönder etc.) så kan det vara bra att ha några dagar när de får fixa till vad det nu är. Men det får lösa sig ändå. Förhoppningsvis är huset i samma skick som när vi såg det sist i mars.

Fick äntligen mina böcker idag, jippi! Frågan är nu vilken jag ska börja med! Blir nog Jenny Colgan.

Fick äntligen mina böcker idag, jippi! Frågan är nu vilken jag ska börja med! Blir nog Jenny Colgan.

18CF2AA9-DF3B-4854-8B0A-3635A083B85F

Idag har det alltså varit jobb, men jag har även lyckats fixa adressändring och T har fortsatt att måla våra matbordsstolar och klä om dynorna. Så det händer grejer. Jag har dock gått och blivit halvsjuk igen så min energinivå är inte vad jag önskar att den skulle vara, men man kan ju inte få allt. Dessutom kan jag inte hålla på och klaga på småsaker nu när det är en av de lyckligaste händelserna i mitt liv på gång. Så jag får bannemig bita ihop. I övrigt har vi precis tittat på härliga sexscener i Normal People, inte fel alls. Nu låter jag som en snusktant igen som sitter och tittar på yngre killar. Fast de är ju minst 20+ så det är ju faktiskt tillåtet. 

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna