VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stoppa tiden. Eller inte.

Jag tror knappt att vi har spenderat så mycket tid hemma på en lördag sedan vi flyttade hit som vi har gjort idag. Vi åker alltid ut på utflykter och hittar på grejer hit och dit. Mycket för att jag känner mig instängd i detta huset. Men idag åkte vi till gympan, tillbaka till färgaffären för att testa nya nyanser av grönt då de andra var väl mycket mint och faktiskt ganska mesiga, och sedan kom vi hem vid ett.

Hej lördag!

Hej lördag!

Sedan dess har jag rensat ut nästan alla skåpen i köket och börjat packa flyttlådor. T har rensat ut skåpet i hans kontor och så har vi lyckats sälja både våra utemöbler och Os spjälsäng. Tror jag i alla fall, båda har sagt att de ska komma och hämta dem imorgon. Os säng är Bs gamla och den är sex år gammal, så vi snackar inga stora pengar alls, men det är ändå skönt att bli av med den samtidigt som en liten flicka eller pojke får en ny säng. De kan ju måla om den om de vill för förutom slitage är det inget fel på den.

Nyttig lyxmiddag ikväll. För mig i alla fall efter två veckors nyttigt ätande.

Lyxmiddag ikväll. Känns det som i all fall efter mina två veckor av enklare nyttigheter.

Imorgon ska vi fortsätta att packa samt röja, rensa och städa på uteplatsen så att vi känner att vi har kontroll på läget. För nästa helg så fyller B år på lördagen och på söndagen är vi bjudna på lunch hos K tillsammans med alla gamla Sydneyvänner, så om jag känner oss rätt så blir det inte mycket tid över för annat då. Och på onsdagen efter så hämtar vi nycklarna.

En drottning som gick runt i huset och tvingade oss att niga och buga hela dagen.

En drottning som gick runt i huset och tvingade oss att niga och buga hela dagen.

Vi har så mycket roligt framför oss så jag vill både stoppa tiden och spola fram den samtidigt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna