VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag är Hulken.

Igår kom det något tråkigt hem i postlådan. Nämligen en böter på $123. Vi hade kört för fort, 67km/h på en 60-väg. Och detta är andra gången vi fått böter det senaste halvåret. Men det var inte pengarna som var problemet. Med små bokstäver lite längre ner stod det att det blir en demerit point på körkortet.

En gymdag är en bra dag.

En gymdag är en bra dag.

Systemet här fungerar så att man har upp till 13 poäng på sig innan körkortet ryker i minst tre månader. Om man inte kommit upp till 13 poäng så försvinner demerit pointen efter tre år. Så helt plötsligt har jag två poäng på mitt körkort för att bilen står på mig! Fastän det är T som kört för fort (kunde hänt mig med såklart, men störigt ändå!). Och vem vet, kanske har jag fler poäng för vi har säkert fått fler böter under de senaste åren som jag har glömt bort. Avskyr sådant här!

Ännu en bryta nacken i hissen- bild.

Ännu en bryta nacken i hissen- bild.

899509F5-D60A-44AA-804E-2426C2C79B95

Men T var snäll och gick på eget bevåg in och förde över poängen på sig själv. Jag visste inte ens att det gick att göra så. Så nu har vi en poäng var. Kanske mer. Men det känns ändå bättre på något sätt.

Jag fortsätter att äta enkelt och gott.

Jag fortsätter att äta enkelt och gott.

Annars hann jag till gymmet ikväll och jag gjorde back squats och deadlifts för första gången sedan O föddes i princip. Jag brukade kunna lyfta 80 kilo i marklyft då, men nu fick jag snällt börja med 20 kilo för att få ordning på tekniken och inte skada mig. Men skönt att komma tillbaka. Jag älskar ju att lyfta tungt! Tyvärr flyttar vi ju längre ifrån gymmet så jag kommer inte att kunna gå dit, behöver köra, framöver. Men jag hoppas att det inte gör att jag hoppar över det oftare.

Jag är en mycket bättre människa när jag får leka Hulken någon gång i veckan. En hudfärgad och lite mindre version av Hulken kanske, men ändå.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna