VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bra jobbat!

Det passade bra att jag inte jobbade idag eftersom att B hade talet på skolan. En pojke och en flicka från varje klass hade valts ut som ”vinnare” och gått vidare  i tävlingen. Och nästa steg var att ställa sig på scenen i typ aulan och göra sitt tal för alla i kindy, ettan och tvåan samt de föräldrar som ville vara med. Och det var faktiskt många. Vi träffade både våra grannar och en gammal kollega till mig där, vilkas barn också vunnit i sina klasser.

B in action. Sånt här behövde man inte göra när jag var sex år gammal.

B in action. Sånt här behövde man inte göra när jag var sex år gammal.

B och alla de som skulle tala satt på två rader med stolar på scenen i väntan på sin tur. B såg lite spänd ut, men ändå lugn och så fin. Och när det äntligen blev hennes tur så gick hon upp och skötte det som en queen. Lungt, artikulerade, pratade bra i mikrofonen och kom ihåg precis allt. Så himla stolta är vi! Om man vinner denna tävlingen idag så går man vidare och får representera skolan i nästa tävling, men det spelar verkligen ingen roll om hon vinner. Nästan skönt om hon inte gör det- får man ens säga så? Det var skoj för henne att hon klarade det så bra idag. Och efteråt sa hon att hon hade älskat det och ville göra igen!

Härligt väder idag med.

Härligt väder idag med.

16E88298-7842-4505-8C64-528FA32AE7B7 E0409BDE-010D-4F60-B127-D4498DB717CE

Det har varit en bra dag, men jag känner inte att jag har hunnit så mycket. Skolbesöket tog drygt två timmar, sedan gick jag till PO Boxen, handlade mat och fixade lite admin här hemma. Sedan var det dags att hämta O från dagis och så rullade dagen på. Ifall kvällarna ska vara så här, jag rensade ett halvt skåp, så kommer vi inte bli klara i tid för att flytta ut om dryga två veckor.

När man varit duktig får man glass. Det är sedan gammalt.

När man varit duktig får man glass. Det är sedan gammalt.

Imorgon får vi skärpa oss lite.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna