VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hello staden.

Vi har varit i Bondi idag hos en kompis till B. Det var hennes bästis när vi flyttade därifrån för två år sedan och de är fortfarande vänner trots att de inte träffats på mer än ett år nu.

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.016147776446070239,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

Söndagmorgon på väg till Bondi.

Söndagmorgon på väg till Bondi.

Vi har lärt känna flickans föräldrar under åren och vi är nog så olika som man bara kan bli, men har liksom ändå lärt oss att fungera bra ihop. Mamman ser ut som en barbiemodell med bröst, läppar, botox och hela faderullan. Mannen har lyxbil, rolex etc. Man får göra precis som man vill, men det jag har beskrivit nu är inte jag och T alls. Men de är trevliga och ibland är det roligt att blanda upp sina bekantskaper.

Hello staden!

Hello staden!

0E1F14EA-4A70-496C-BBCB-A1EFBD74B826

Vi möttes halv ett på ett av mina favvoställen i Bondi och gick sedan hem till dem när vi hade ätit. Jag försökte beställa något som fungerar ihop med hur jag äter (nyttigare) just nu och det blev en shakshuka. Den var så god så det inte var sant. Jag delade sedan med T som hade beställt kycklingspett och det var så gott kryddat och med fina såser. Jag hade glömt lite hur hög klass maten har nere i Sydney. Den är bra här uppe också, men där nere där konkurrensen är så stor överlever bara de ställen som har riktigt bra mat.

Bondi var lika mysigt som vanligt.

Bondi var lika mysigt som vanligt.

16C9ABDC-001D-4DB2-B78F-65E07A286D01

Vid sextiden var vi hemma igen och sedan har vi haft en lugn kväll. B ska hålla sitt tal imorgon på en scen för alla ettor och tvåor så vi har övat lite ikväll. Jag och T ska dit och titta eftersom föräldrar är inbjudna. Jag kommer nog vara mer nervös än vad hon är!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna