VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rätt val.

Ibland undrar jag vem det är jag har valt att dela livet med. Jag insåg precis att T just har kommit hem efter 4,5 dagar borta och det där är den första meningen jag skriver, haha.

Ännu en solig dag i Aussieland.

Ännu en solig dag i Aussieland.

CD12ED26-DFDB-4420-BDC2-2B23ABBA58D6

Denna gången handlar det om mat. När vi skulle äta lunch idag hade vi två kriterier: 1. Vi måste ha det hemma 2. Det måste vara någorlunda nyttigt. T väljer då frivilligt, (OBS! frivilligt!), quinoa med burktonfisk. Alltså, jag äter både quinoa och tonfisk, men det står väldigt långt ner på listan och särskilt om man ska äta dem tillsammans. Jag valde ägg (plain omelett eller äggröra var alternativen), riskakor med avokado, körsbärstomater och sedan en halv apelsin. I vilket universum skulle man välja hans alternativ? Jag vet inte. Men vi åt båda våra val och var glada för det.

Rätt val.

Rätt val.

57C76743-DB0B-432F-8376-708E82DADCA0

Nu när T är hemma kan jag äntligen komma ifrån och gå till gymmet igen. Så sköööönt! Jag kände mig stark idag och hade ett bra pass. Dock känner jag att jag behöver ny och härlig musik med pump i. Är lite trött på min lista nu. Jag vet bara inte vart jag ska hitta en ny lista för jag orkar inte göra som förr i tiden när man satt och lyssnade runt och plockade låt för låt. Eller orkar förresten, det är mer att jag inte känner att jag har tid.

När man kan gå till gymmet igen!

När man kan gå till gymmet igen!

Fatta att det är mindre än tre veckor tills vi flyttar in i vårt alldeles egna Turkosa Hus!! Det är lite som när man har flera månader till provet i skolan men ändå inte börjar plugga förrän tre dagar innan. Vi börjar bli rejält stressade för det är så mycket som ska göras. Plus jobb, skola, B’s födelsedag och allt annat. Men det får gå. För jag tänker ju bo där, så då är det bara att packa på. Packa CC!!

Nu är det snart fredag, jippihoo!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna