VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inställd på vinst!

Jag tror jag har glömt skriva här att jag äntligen fått till motivationen att äta nyttigare och gå på min bästa ”diet”. Och som alltid måste jag skriva att jag inte gillar dieter som så. Det jag gör ser jag inte som en diet för jag är aldrig hungrig. Eller, jag behöver inte vara hungrig, om inte mina barn vägrar gå och lägga sig och jag aldrig får tid att ställa mig i köket och fixa mat till mig själv, vilket var fallet ikväll.

Förlåt för hur jag såg ut när jag var kall.

Förlåt för hur jag såg ut när jag var kall.

Det jag äter är råvaror så nära sin ursprungliga form som möjligt så som lax, grönsaker, kalkon, kyckling, sötpotatis etc. Eftersom jag inte riktigt har orkat förbereda och handla ordentligt innan jag började så tar jag lite vad jag haver. Än så länge går det bra. Det ska dock sägas att jag tillåter mig själv 1 – 1,5 ruta 85%- ig choklad per dag. Jag är väl inget monster?

Exempel på min nyttigare mat.

Exempel på min nyttigare mat.

6020A2DE-DB2E-455B-99A4-1FFB67270B6E

Just denna veckan blir det halvsvårt med träningen i och med att T är borta, men jag gick på långpromenad i måndags och ska försöka gymma i slutet på veckan när han är hemma igen. Anledningen till denna nyttigare period (ca tre veckor) är för övrigt att jag är så himla trött på att känna mig lite för stor för mina kläder, lite för slapp och lite för seg i kroppen. Dessutom måste jag rensa ut kläder nu när vi flyttar och några av mina favoritplagg kommer behöva slängas ifall jag inte kommer i dem snart.

Jag har för första gången i mitt liv börjat planera födelsedagspresenter i tid. B fyller år 5/6 och hon önskar sig bland annat en ”bunny som ser ut som den är riktig”. Dessa kom hem idag. Det blev två. Tycker de passar briefet rätt så bra.

Jag har för första gången i mitt liv börjat planera födelsedagspresenter i tid. B fyller år 5/6 och hon önskar sig bland annat en ”bunny som står på alla fyra ben och ser ut som den är riktig”. Dessa kom hem idag. Det blev två. Tycker de passar briefet rätt så bra.

2E757E1B-E21D-4F6A-843A-A348304E8B1C

Vi ser hur det går med min mat, men just nu är jag inställd på vinst.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 18 maj, 2021 on 20:10 Svara

  Perfekta presenter!😊 Jag har precis vågat ge bort mina för stora kläder, man är ju lite ”rädd” för att gå upp igen😅 Kramkram

  • sydneymamman 19 maj, 2021 on 14:31 Svara

   Hallå där!
   Ja, så snäll så man ger bort de som är för små kan man ju vara! Fast jag gillar dem för mycket. Är för självisk kanske, haha.
   Men man kanske ska göra det till en grej att ge bort de som är för stora, så kan man inte gå upp i vikt! Då får man var naken.
   Starkt jobbat om du har kämpat för att gå ner i vikt och lyckats.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna