VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blir nog bra.

Det har varit en bra dag. Det är fredag och det gör ju sannolikheten för en bra dag betydligt större än andra dagar. Jobbet var busy, men då går det ju snabbt så det säger jag inte så mycket om. Barnen var förhållandevis trevliga under kvällsbestyren och i och med att T hade fotoklubben online ikväll så fick jag sitta och titta på Vem Bor Här? Jag öppnade även mina godispåsar från morsdag så favvoprogrammet sällskapandes av saltlakrits och Daim.

Galenpannorna.

Galenpannorna.

DC9F4E59-35ED-413E-A131-B2CBC598F91B

Idag firades morsdag på Os dagis. De var tvungna att skjuta på det från förra fredagen när det skulle ha varit på grund av nya restriktioner. Jag kunde inte komma med eftersom att jag jobbade, men O hade bakat och dekorerat cupcakes och tagit med hem. Han hade suttit i en hel timme för att få dekorationen som han ville ha den. Så himla gulligt! Jag visste inte att han hade det i sig.

Os alldeles egendekorerade cupcakes. Så gosig!

Os alldeles egendekorerade cupcakes. Så gosig!

BF234821-7241-4100-A65D-7FD89231FBAD

Vi ska till gymnastiken imorgon och efter det så åker T till Sydney på födelsedagsfest hos vår gemensamma vän (jag drog det kortaste strået igen och får stanna hemma). Han sover hos vår kompis och sedan åker han till Melbourne på söndagen för jobb och kommer tillbaka på onsdag kväll. Jag och barnen har inte så mycket planerat, men vi får försöka rensa lite i huset. Och T tar tåget så vi kanske åker på någon liten runda med bilen också. Det blir nog bra.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna