VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Countdown.

Vissa dagar känns det som att jag inte kan vänta en enda dag till på att få flytta in i Turkosa Huset. Men jag har inget val, jag måste vänta i 26 dagar till. Inte för att vi har en nedräkning på kylskåpet där vi prickar av eller nåt (fast egentligen har vi det för B’s skull då hennes födelsedag är tre dagar tidigare). Och första nätterna sover vi nog inte ens i huset för T ska måla de tre sovrummen. Vi har tänkt ha ungefär en veckas överlapp med detta huset så att vi hinner med allt. Men stressigt kommer det att bli ändå.

Avokado är alltid en bra idé.

Avokado är alltid en bra idé.

Idag har jag haft datorproblem med min nya jobblaptop. Det fanns ingen muspil på den vad jag än gjorde. Så jag ringde supportnumret, pratade med någon i Indien, vi felsökte och kom fram till att musplattan måste bytas ut. Men då är det så bra att vi fortfarande är inom det första årets garanti så att de kommer och hämtar upp den imorgon, skickar iväg den på lagning och lämnar den sedan här hemma igen. Om allt går som det ska, vill säga. Jag måste bara packa in den i bubbelplast och en låda som inte får överstiga en särskild storlek etc. Men ändå, så himla skönt!

Svettig efter jogg samt en bild på den nya walkwayen vid stranden by night. Hade ju i princip kunnat vara vad som helst, men bilden blev lite cool tycker jag.

Svettig efter jogg samt en bild på den nya walkwayen vid stranden by night. Hade ju i princip kunnat vara vad som helst, men bilden blev lite cool tycker jag.

8B1A8F16-0BCB-48B5-83F5-BAF8A3CB550D

Annars har jag ont i kroppen efter gymmet i tisdags och så lyckades jag komma ut på en joggningtur ikväll. Men det är skönt att ha ont i kroppen för att man har använt den och inte bara ont för att man suttit stilla eller börjar bli gammal. Nu längtar jag till helgen trots att jag känner mig stressad för flytten och allt som måste göras medan T är i Sydney på fest och sedan i Melbourne lördag till onsdag. Det får gå ändå på något sätt.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna