VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I spy, I stalk.

Min första lediga måndag idag inför att jag börjar mitt nya jobb imorgon. Eller, mitt gamla men nya jobb kanske, med tanke på att jag har jobbat där som casual två dagar i veckan sedan augusti.

Långpromenad.

Långpromenad.

A5C58913-714D-4B47-82D6-BBC801EA4ED3

Jag hade två stycken måsten idag, den ena var att lyssna på en sex timmar lång podcast inför jobbstart (mitt eget fel att jag har väntat till sista dagen med att börja) och den andra var att motionera. Vad gör man då? Jo, man slår tre flugor i en smäll och går på en två timmars långpromenad med podcasten i lurarna och passar på att promenera förbi Turkosa Huset på rundan också.

Ett lite egendomligt hus på min runda.

Ett lite egendomligt hus på min runda. Vågade inte ta kort på Turkosa Huset ifall de var hemma och såg mig.

607807AB-A17D-4A9A-A711-41538AF1CEE4

Och på min stalkerrunda hann jag se att i det sovrum som ska bli barnens rum hade de en massa flyttlådor uppstaplade på varandra. Tänk att de har börjat flyttpacka för att flytta ut och att det är vi som ska få flytta in! Igår var det exakt en månad tills vi får nycklarna. Fast jag och T är jättenervösa för att det ska poppa upp någonting som gör att vi inte får flytta in. Det är liksom för bra för att vara sant!

Nyttig lunch.

Nyttig lunch.

Nu har vi tittat på Animal Kingdom och så är det dags för att sova sött.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna