VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förvåningar.

Imorse fann jag mig själv stå och berätta för O vad det var för hård, vit grej på mitt handfat. Det var en tvål och i sitt 3,5-åriga liv har han aldrig sett något sådant. Han skrattade och skulle känna och blev förvånad över att den var så hård. Herregud, min son vet inte vad en tvål är. De flesta med oss använder väl pumptvål nu för tiden om det inte är någon tvål som man typ får i present eller har lite som inredningsdetalj. Jag vet inte om man ska bli rädd eller bara se det som naturlig utveckling.

Hej fredag!

Hej fredag!

9A75A80E-1AF2-4E71-8EDF-9CA4DC95AA6B

Idag när jag ropade på T för att fråga något så sa han att han var i ett webinar och kunde inte komma just då. Jag tänkte inte mer på det och trodde det var någon jobbgrej. Men sedan visade det sig att han helt random hade tagit någon kurs som hade poppat upp på Facebook. En kurs om att uppfostra barn utan att tappa humöret och skrika på varandra. Helt otippat, men bra ju. Han kom ut med lite punkter och tips om hur man kan vända sina och barnens beteenden. Så vi får börja implementera dem och se hur det går. Ska bli spännande att se om jag lyckas klara av att inte tappa humöret nästa gång det blir en jobbig situation. Inte så jättetroligt ändå.

En av de färdiglagade portioner vi beställt hem för hela veckan. Helt okej var den.

En av de färdiglagade portioner vi beställt hem för hela veckan. Helt okej var den.

Nu ser jag fram emot helgen, vi har bestämt att nu ska vi bannemig få något gjort inför flytten. Till exempel måste vi lägga upp en massa grejer som ska säljas på Gumtree. När vi bodde i Sydney tog det högst en vecka att sälja sina grejer vad det än var. Men här uppe tar det längre tid så det är dags att börja. Förresten, idag fick vi reda på av vår conveyancer att de som vi köper huset av inte har hittat något nytt hus att flytta till. Stackarna! Så de får nog flytta till ett hyreshus först tills de hittar något. Jag får nästan dåligt samvete, men såklart är det inte vårt fel.

Nu ska jag gå isäng så att jag är pigg och redo för morgondagen. För övrigt är det min första tredagarshelg nu när jag bytt jobb och jobbar tisdag till fredag. Den första av många, hoppas jag.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna