VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skojar du eller?

T är för rolig ibland alltså.

Vid lunchtid idag kom han in till mig där jag satt och jobbade och var lite stressad. Han hade kommit på att han skulle vara på en konferens i Sydney idag, som började klockan fyra. Det spöregnade ute och det tar alltså ungefär 2 timmar att komma dit med buss och tåg. (Vår lilla bil hade inte gillat att köra ner där i det spöregn och i princip storm som var).

Till saken hör att i tisdags sa T att han skulle på bastukväll på onsdag. Då sa jag att jag inte trodde det var något denna veckan och att det inte stod något i kalendern. Dock, fortsatte jag, så står det att du ska vara i Sydney på torsdag kväll. Nej nej, säger T, det är bara bastu och den är på onsdag. Spola fram till idag och T har ingen aning om att han ska vara på konferensen. Så det blir eld i baken på honom att duscha, klä sig business, hitta visitkort etc. och sedan springa till bussen. Bra, han hann. Och så spolar vi igen till någon timme senare när T skickar detta:

Det bidde ingen konferens.

Det bidde ingen konferens.

Konferensen har alltså hastigt ställts in på grund av ett Corona-fall i Eastern Suburbs. (Japp, ett enda fall och allt stängs ner, annorlunda mot hemma som sagt). Alltså, haha, allt det där har alltså skett i onödan. Och nu är klockan lite över nio och T är på väg hem efter sin lilla runda på sju timmar där han i princip bara åkte till China Town och köpte soja.

C9BAA75B-680D-4D4E-B4A3-2D8F2F4DEBCA

Tur att hans huvud sitter fast.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna