VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Väntar vidare.

Ikväll är ännu en kväll där T är ute på skojigheter, denna gången i Manly med övernattning tills imorgon, och jag har just tittat klart på tredje avsnittet av Vem bor här? och har det bra. Jag har även tappat humöret och skrikit på barnen så där så att jag nu har dåligt samvete. Så allt som vanligt alltså.

Stor blomma, små barn.

Stor blomma, små barn.

27D3770F-C4E5-4CF9-87F1-9AAB555A4C5F

Det känns som att ungarna är jäkligare när det bara är jag hemma på kvällen. De testar och testar, bråkar och tjatar. I början går det bra, vi har det mysigt till och med. Men precis som med en mygga som surrar, kommer tillbaka, hetsar och inte ger upp så brister det till slut. Och jag vet ju att alla blir arga på sina barn ibland, men jag känner att jag kanske borde ha lite bättre tålamod och jag vill inte vara den personen jag blir, hon med nästan svarta ögon som skriker och bråkar tillbaka.

Blue skies.

Blue skies.

Ja ja, nu är det gjort, och vi blir ju alltid vänner igen innan de somnar. Nästa gång kan jag i alla fall försöka att klara mig lite längre och gången efter det lite längre igen så att jag kan vara där jag vill vara på sikt. Försöka går ju.

B8514B2E-F5F1-4EDC-9713-A6D82973FFA9

Mamma och dotter.

Dotter och mamma.

På måndag fyller T år så vi ska väl försöka fira honom lite på söndag, tänker jag. Fast jag har i och för sig planerat en heldag för oss nere i Sydney då vi måste till IKEA och lite andra ställen. Imorgon skulle jag tro att T kommer hem först på eftermiddagen och eftersom att vi inte har någon bil så får vi väl roa oss här runt någonstans. Nu snackar vi också att flytten är cirka fem veckor bort, så vi BORDE ju verkligen sätta fart nu. Men motivationen för städ, röj och sortering har fortfarande inte infunnit sig. Jag väntar vidare.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna