VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ta sig igenom.

Dagen har endast handlat om att bita ihop och köra på för att göra klart lönerna. Jag tog tabletter när jag vaknade, men kände mig ändå febrig och yr, men jag kom igenom det. Och nu på kvällen efter middag och två avsnitt av Animal Kingdom så känner jag mig nästan bättre.

B kände sig bättre idag medan jag blivit sjukare.

B kände sig bättre idag medan jag blivit sjukare.

Imorgon ska jag göra klart det sista och om jag fortfarande mår lika dåligt så kastar jag nog in handduken efter det och sjukanmäler mig så att jag kan vila och förhoppningsvis bli bättre. Men vi får se hur det går.

Dagens mat.

Dagens mat.

A6BF25A4-2002-4A05-A0FF-E7FC185B96DE

Nu ska jag äntligen gå och vila mitt stackars huvud och kropp för kvällen.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 27 april, 2021 on 19:22 Svara

  Krya på dig!💕

  • sydneymamman 28 april, 2021 on 13:55 Svara

   Tack, Camilla!
   Jag kryar allt jag kan, sakta men säkert. Hoppas att du har det bra.
   Xxx CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna