VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min misär.

Jag är helt ute ur gemet. Jag har blivit så himla förkyld under dagen så det är inte ens roligt. Klarade dagen på jobbet med nöd och näppe och har sedan legat i sängen hela kvällen. Det värsta är att jag måste vara frisk nog att göra löner imorgon, men jag kommer nog att sitta hemma i alla fall så det hjälper lite. Skönare än att behöva åka till kontoret och sitta där (vi är bara fyra stycken i ett stort kontor så vi håller avstånd hur som helst).

Det var soligt och härligt idag, vilket hjälpte lite i min misär.

Det var soligt och härligt idag, vilket hjälpte lite i min misär. För övrigt var det någon som blev knivskuren i Kincumber där jag jobbar så det var stort påslag. Den stackaren hade nog tagit min lilla förkylning hur gärna som helst. 

Och med svenska mått mätt förstår jag att man tycker att jag är galen som inte har testat mig ännu, men som sagt så har vi inte direkt Corona runt oss och dessutom vet jag att denna förkylning är den som O har tagit hem från dagis. Men om det blir värre eller finns minsta tecken på att det kan vara the big C (förresten, nu finns det ju två jobbiga stora Big C- sjukdomar), så åker jag såklart och testar mig.

Hur som helst, nu ska jag och T äta medan vi tittar på Animal Kingdom och därefter har jag planerat att eliminera denna skit med hjälp av sömn. Hoppas det fungerar.

/CC


Kommentarer


  1. Camilla 26 april, 2021 on 22:44 Svara

    Krya på dig, Kram ?

    • sydneymamman 27 april, 2021 on 14:34 Svara

      Hej C!
      Tack snälla, jag försöker allt jag kan!
      Kram

  2. Cecilia 27 april, 2021 on 08:11 Svara

    Krya på dig ?! Ja här i Sverige är det som sagt testning direkt för vuxna känns det som. Jobbar på förskola så där måste vi i princip göra test för att komma tillbaka och jobba men vet inte riktigt hur det är på andra arbetsplatser. Har ni några särskilda rekommendationer där ni bor eller i hela Australien? Hur är det med vaccinationer? Kram

    • sydneymamman 27 april, 2021 on 14:41 Svara

      Hallå!
      Tack så mycket!
      Ja, då förstår jag att ni har extra hårda regler på förskola. Vaccinationerna här har börjat rullas ut och det funkar nog i princip som hemma, men går saktare. Och närmare Sydney och de andra större städerna i landet är man nog mer strikt med tester och regler, men inte här och just nu.
      Men nu ska jag gå och försöka sova bort det här tråkiga.
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna