VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shoppingjävulen…

Oj vad vi shoppar!

T åkte idag och köpte utemöblerna vi tittade på i helgen, jag har precis beställt varmare kläder till ungarna (jacka, tights, långärmade t-shirtar osv.) och så har vi gjort något som är lite ångest men behövde göras.

Inte den bästa bilden, men dessa är nu inhandlade. Jag tror att de blir fina på vår stora altan.

Inte den bästa bilden, men dessa är nu inhandlade. Jag tror att de blir fina på vår stora altan.

Det finns en jättefin ljusstake från Munka Sweden i tenn. Det är en adventsljusstake men man kan ha den året om (vi tänker i och för sig att vi bara ska ha den vid högtider) och den är så fin. Jag har tittat på den i kanske fyra – fem år. Men den är dyr, 3 350kr. För en adventsljusstake. Men det finns inga julstakar här alls och vi har velat ha en klassisk så länge och nu när vi fick lite pengar av Ts snälla föräldrar till valfri pinal för att fira husköpet så slog vi till. Det blir som en central piece för vårt julfirande i nya huset i år och många år framåt.

My precious.

My precious.

I övrigt så gick det bra på kontoret idag. Jag var orolig för att det skulle bli jobbig stämning sedan jag sade upp mig igår, men vi har skojat och snackat som vanligt. Så himla skönt. Man vill ju gärna lämna på god fot.

Men nu ropar sängen på mig!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna