VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två räcker!

Jag känner mig sjukt nöjd ikväll för jag har varit hos tandläkaren. Det blir väldigt ofta så att jag och T prioriterar bort tandläkaren för oss själva (inte för barnen, så ring inte soc.) och pinsamt nog har jag inte varit där på tre år. Dock har jag under alla dessa år (och tidigare) använt plackers varje kväll och det verkar göra hela skillnaden. För idag sa hon att det ser jättebra ut. De gjorde en ordentlig rengöring men eftersom xray-arna såg fina ut behövdes det inte mer än det. Så en knapp halvtimme och 2000kr senare så var allt klappat och klart. Skönt! Dock inte för plånboken, men det kunde ju också varit värre.

En liten O och en fin brandbil som B ritat (hon följer en app, men ändå så fin ju!)

En liten O och en fin brandbil som B ritat (hon följer en app, men ändå så fin ju!)

109F3AFA-0A8B-46B7-A640-B7CAA9A5308C

Veckan springer fram och jag tänker inte klaga på det faktum att det redan är fredag imorgon. T ska iväg på någon golftjosan (han spelar inte ens golf) mest hela dagen och kvällen, så det blir jag och kidsen som får hålla ställningarna på hemmafronten. Det ska väl gå bra det med. Fast jag är lite ledsen för att jag inte kan gå till gymmet på kvällen. När man väl får feeling så vill man ju dit. Får gå på lördag istället.

T älskar condiments. Det gör inte jag. Eller, en eller två räcker för mig.

T älskar condiments. Det gör inte jag. Eller, en eller två räcker för mig.

2DD4CDB5-61BC-4CEA-90AC-3864972423C0 59D67205-9C22-4D05-BE31-2A7DBC4602F6 45CE4385-8DE4-460F-847D-B8D6695594CC

Vi har just tittat på ett avsnitt till av Animal Kingdom och jag är så glad för att vi äntligen har hittat en bra serie igen. Imorse när jag vaknade längtade jag redan till kvällen och ett nytt avsnitt. Om det sedan tyder på en bra serie eller att mitt eget liv är så mellanmjölk så jag måste få spänning och äventyr genom påhittade program, kan man ju fråga sig. Men nu skiter vi i det och bara gillar läget. Och läget ska nu bli horisontellt. Gonatt!

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna