VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kommer inte av!

I am a God.

Ja, jag kom just hem från gymmet. Den som vet, den vet. Gud idag, ledbruten kärring imorgon. Så kan det gå. Gymmet är i princip det enda roliga idag för jag har jobbat ca 35 timmar på tre dagar. Så kan det också gå. Men nu är det ena jobbet klart för veckan och så hoppar vi på och kör ända in i kaklet med jobb nummer två.

En blandad frulle.

En blandad frulle.

Det som är planerat för helgen är kalas mitt på dagen lördag och kalas mitt på dagen söndag. Det känns sådär, men på lördag har jag fripass för då är kalaset på en BBQ-båt som de har hyrt och I don’t do boats. Visst, oftast går det bra, men när det inte går bra och jag mår dåligt (eller andra runt mig mår dåligt) så är det förknippat med så mycket ångest att det bara inte är värt det. Man kan för fasen inte komma av!! Så för något år sedan bestämde jag mig för att jag åker inte båt om det inte handlar om korta turer på max en timme. Och då är det max. Eller, eventuellt om någon man känner kör båten och kan släppa av en när som helst. Hur som helst, det jag skulle komma till är att då blir det nog en del egentid för mig och det är ju verkligen inte fel.

Trött hjärna, pigg kropp.

Trött hjärna, trött ansikte på denna bilden, men pigg kropp. I alla fall innan gymmet.

{"cameraType":"Dual","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.011986180147852465,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":1,"focusMode":1}

Annars har T tittat runt på det stora internätet och har nog hittat vilka nattduksbord vi ska köpa till vårt sovrum i det nya huset. Dessutom började vi snacka om att måla väggarna i någon fin grön eller i alla fall någon färg, man behöver ju inte ha vitt nu när vi ändå ska måla om i sovrummen. Det kommer säkert gå många turer innan vi bestämt oss, men kul ändå när man kommer en bit på vägen. Jag har inga bilder på nattduksborden nu men får visa senare.

Nu ska jag gå och lägga mig, längtar till att få sova idag!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna