VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte nu, men NU!

Vi tittade precis på första avsnittet av Animal Kingdom och jag känner att det kan vara något. Den har trots allt fått 8,4 på IMDB. Vi börjar titta på en massa serier och så tappar vi liksom intresset efter ett tag och börjar leta efter något annat. Jag håller tummarna för denna för nu vill jag liksom grotta ner mig i en serie och ha den där lilla parallella världen att dyka in i som man får när man läser en bra bok eller kollar på något bra.

Måndagsmat. Varken mer eller mindre.

Måndagsmat. Varken mer eller mindre.

2BFCBC0D-B9E6-4E01-B37A-F57F46D7C9E5 276E6022-9712-4312-97C7-D2C546DAB543

Hur som helst, dagen har varit busy av massa jobb inför löner imorgon och jag är mest bara trött och har ont i huvudet. Så kanske vore det en bra idé att gå och lägga sig nu så att man orkar morgondagen, men jag vill känna att jag har lite liv också och hinna ha en stund kvällsmys innan det är dags att stänga butiken för kvällen.

Vi fick hem barnens studsmatta idag som vi beställde för några dagar sedan. Den kom i fem tunga paket och eftersom T var i telefon (och killen som levererade kändes lite lat), så var det denna starka donnan som fick bära in lådorna i garaget. Bra kvinna reder sig själv. Nu vill jag bara bygga ihop den också och testa att hoppa, men vi måste såklart vänta till juni och nya huset.

Det är en jäkla massa väntan för tillfället. Vänta med ditt och vänta med datt. Fast jag försöker ändå njuta eftersom att det ibland är härligare innan man nått sitt mål än när man är i det. Fast vad snackar jag för skit, jag vill flytta in i Turkosa Huset NU!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna