VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I was today old.

Dagen har bara gått i ett i ett i ett.

Det började med att vi sent igår kväll kom på att vi hade bjudit över två av B’s kompisar (de har fortfarande skollov) på playdate och därför började vi morgonen idag med att snabbstäda. Så vid åttatiden gick T runt och dammsög, haha. Det var inte så illa här hemma egentligen, jag är ju kungen av att plocka undan, men man vill ju gärna att det ska vara lite halvrent också (minst).

Dagens mat. Fast framgår inte att jag åt mackor med brieost till middag.

Dagens mat. Fast framgår inte att jag åt mackor med brieost till middag.

8E0DA098-2024-4AE5-B4EB-AB84DE62DB20 746F8145-C120-4FC6-B3DD-F9299E28D1A7

Och sedan var det bara för oss vuxna att börja jobba medan fyra barn (vi väntade med att lämna O på förskolan så att han skulle hinna hänga med tjejerna lite han med) löpte amok här hemma. Det var inte helt lätt att jobba med alla ljud som pågick. Men jag hade mycket att göra och hinna klart med, så det var bara att försöka stänga av öronen till klockan två då vi gjorde swap over och T dumpade flickorna hemma hos en av tjejerna istället. O hade vi redan lämnat av på förskolan tidigare.

Min flicka har blivit så stor. Vet inte vad hon och hennes bror gör på kortet, men roligt ser det ut.

Min flicka har blivit så stor. Vet inte vad hon och hennes bror gör på kortet, bråkar väl som vanligt, men roligt ser det ut.

34B8A85E-5249-4603-870E-899DE92D0895 27E14822-B44C-49FF-A0A0-12DE45AEE762

Vid tre åkte T iväg med bussen till Gosford där han skulle på match ikväll med vänner. Det var bara det att han fick så himla bråttom och fick duscha och göra sig iordning på en kvart. Och eftersom jag satt och jobbade så sa jag inte som jag brukar ”Har du allt? Busskortet?”. Och därför kom han tillbaka fem minuter senare, svärandes och frustandes, rev ut hela skåpet och försvann sedan igen. Lite senare fick jag veta att han hade hunnit med bussen trots allt.

I was today old.

I was today old.

O fortsätter att somna 8.20pm istället för 9.20pm sedan vi ställde tillbaka klockan och den timmen i ensamhet gör hela skillnaden. Men nu har jag suttit i min ensamhet lite för länge för klockan är snart halv midnatt. Och det är alldeles för sent för en tröttis som jag. Det får jag säkert sota för imorgon. Sotare förresten, det är ju ett sjukt intressant yrke. Tror inte jag har sett en sotare på tjugo år. Undra om de finns här. Det borde de ju. Måste googla. Vad heter sotare på engelska? Okej, väldig lång parentes nu. Hej då var det ju.

Ps. Chimney Sweeper heter det och det finns en bara en halvtimme härifrån. Ordningen är återställd. Tack Google. Ds.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna