VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag är avis!

Imorse när vi gick ut genom dörren för att åka och droppa av ungarna för dagen så kom våra grannar ut. De på höger sida som är ett pensionerat par. De reser mycket och är ofta borta ett par månader åt gången. Idag var det dock dags för dem att åka ut på en riktig långresa, de ska vara borta i ett helt år! De har en stor Landcruiser som de har kitat med snorkel och allt och så ska de åka runt i hela Australien och bara äventyra. De ska till exempel ända upp i Northern Territory och hälsa på i ett remote område som heter Arnhem Land. Där lever aboriginer traditionellt liv och de har nästan inte påverkats av västvärlden alls. Dit kan man bara komma ifall man åker över en flod och denna floden är bara möjlig att ta sig över under en tidsram av 15 minuter per dygn. Därav snorkeln på bilen. Och därför måste man ha tillstånd för att ens få lov att komma dit, för att det inte ska bli trängsel. Jag kände mig minst sagt lite underwhelmed av att gå in och jobba medan de åkte iväg på livets resa.

Dagens mat. Lite skafferirensning innan handling.

Dagens mat. Lite skafferirensning innan handling.

90286303-4BAF-4BC7-8664-3D239B91A6F1 F9185201-1756-43A0-A70E-998B97ADA74A

I följetången ”Djurlivet överfaller intet ont anande CC” så var jag ute och gick en promenad ikväll. Och när jag gick över en gångbro så såg jag i periferin hur något svart kilade över gångvägen lite längre fram. Jag började lysa med telefonens lampa för på den sidan han sprungit till fanns ingenstans för honom att ta vägen och mycket riktigt, i samma stund kom det antingen en stor mus eller en mindre råtta springandes tillbaka över gångvägen och missade mina skor med kanske 5 cm. Tack snälla djur för att ni alltid måste dyka upp från ingenstans och vara PÅ mig.

Soligt och fint på min runda till Posten tidigare idag.

Soligt och fint på min runda till Posten tidigare idag.

4D1BBC84-E3BB-465C-9658-0C3A6344C82B

Nu har jag just ätit lax, quinoa med sultanas och broccolini framför TVn medan T sitter framför ännu en fotografikurs på datorn. O har just somnat och mina ögonlock är också tunga. Dags att avsluta dagen och hålla fredag när vi vaknar.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna