VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En klapp på axeln.

Jag har just varit på gymmet och jag är så himla glad. Jag älskar ju verkligen gymmet (styrketräning)! Och i nästan ett årtionde var det en del av mig, men för 1,5 – 2 år sedan så kom jag in i något kluster av vardagssjukdomar och motivationsproblem och det är ju så svårt att vända. Jag vet, jag vet, bara för att jag joggade tre gånger för två veckor sedan och har gått en gång på gymmet så är jag inte tillbaka i min träningsperiod och vem vet, jag kanske tappar det igen, men man får väl vara glad för de små segrarna?

Söta och glada barn imorse. Det är inte alltid så självklart nu för tiden när de bråkar mycket.

Söta och glada barn imorse. Det är inte alltid så självklart nu för tiden när de bråkar mycket.

43F2CD0D-2440-4C1B-BE6C-B874851E82B9 E00B5D79-D404-48C5-9BC7-714A22315C32

Man får gärna skratta åt mig för detta som kommer, det bjuder jag på, men jag är en tjej som inte är särskilt bra på något speciellt. Men när man går in i gymmet, trött och dann och känner sig average, gör sin grej och så går man ut som det där memet med armarna upp i luften och Kanye’s ”I am a God” spelandes på högsta volym, då lever man ju. Och det är förjäkla härligt!

När man vill visa att man har tofs.

När man vill visa att man har tofs.

ACECFA49-00FF-4FF2-9F09-53DCBDF4FD63 C404CE6A-60EB-4336-B305-B78B9789C34F 0A379A63-1663-4734-82AB-777C8A79372B

Men fråga mig igen imorgon, för jag känner redan att jag kommer att vara öm i muskler jag inte visste att jag hade. Jag bara undrar varför det är så himla svårt att hålla uppe motivationen för vissa saker  man gillar så himla mycket. Det är lite som sex, i perioder pallar man inte så mycket fastän man gillar det som sjutton när det väl händer, haha! Jag är verkligen (inte) kungen av jämförelser. Men jag känner lite att jag ska träna och äta bättre till juni (och efter såklart), men det hade varit skönt att det är en frisk och nöjd CC som flyttar in i Turkosa Huset och inte denna gamla trötta version.

Lite av dagens mat.

Lite av dagens mat.

7B1BA6D5-D3F4-4CBB-943D-E4DE0835C8C1

Men det har varit en härlig ledig dag med sol och gym och slappetid, några viktiga samtal och lite planering för huset och dess inredning. Jag kan inte säga att jag är skitledsen för att jag bara jobbar imorgon och sedan är det fyra dagars påskledighet. Fast nu när man är gymtjej kanske man inte får äta påskgodis? Skojar ju såklart, man gillar ju inte påsken för äggen och pyntet. Det är ju ingenting utan lite godis on top.

Slut på svammel från denna kanalen för idag. Om någon har läst så här långt är man värd en klapp på axeln. Klapp klapp.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna