VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varningslampor.

Så himla skönt att mina åtta jobbdagar nu är avslutade och jag har min helg framför mig. Sitter just i detta nu och slötittar på Bridget Jones, vilket ju alltid ger feel good-känslor.

Bilder från Ts telefon igår.

Bilder från Ts telefon igår.

735A7188-30F3-4B6C-BC95-9BD4795F9963

Men imorse var det inte så himla ball eftersom att Engine Failure- lampan på bilen helt plötsligt började lysa igen helt apropå. Den har ju faktiskt ställt till med problem redan tidigare, men då har det varit när det har regnat mycket och så fort det varit sol igen har den slocknat. Men idag var det inte alls blött. Och lampan lyste inte orange som den gjort de andra två gångerna utan den lyste rött! Men jag var snart framme vid jobbet så jag körde vidare, utan märkbara problem i alla fall, och hoppades på bättre lycka senare.

O med blåtiror i fejset.

O med blåtiror i fejset. Så går det när man ska hoppa och klättra på allt.

Allt är ju nämligen planerat. T har ju till och med tagit ledigt för att han och jag ska till Sydney och reka i möbelaffärer imorgon. Vid lunchtid gick jag ut och startade bilen igen och shit, lampan var kvar. Så jag ringde till T där hemma och han började ringa runt till både verkstaden och för att hitta hyrbil till imorgon. Så gärna vill vi ha vår mysdag, haha! Men eftersom det är precis dags för skollov om några dagar och påsk såklart, så fanns det inga bilar kvar. Tillslut hittade han en i West Gosford och då tänkte vi att T skulle köra bilen till verkstaden tidigt på morgonen, ta bussen och sedan taxi till hyrbilsstället och hämta bilen, sedan hämta upp mig. Och så samma på vägen hem. Inte alls komplicerat och mekkigt.

Gårdagens mat...

Gårdagens mat…

D96611D8-167A-4508-A397-D1DC8215A7F3

Men så på vägen hem blev lampan orange och nu ikväll är den inte där alls. Men vi har ju redan bokat hyrbilen och det är  ganska skönt att inte stressa med om det är något fel på vår bil när vi ska köra runt så mycket imorgon. Så den nya planen är att ta vår bil och droppa ungarna på skola/förskola halv nio när skolan öppnar, sedan köra till hyrstället och byta bil (vi skiter i verkstaden för tillfället, det gör vi ifall lampan börjar lysa igen) och så kör vi till Sydney därifrån. Mycket smidigare.

...intogs på golvet. För T renoverar bordet lite.

…intogs på golvet. För T renoverar bordet lite.

7580CAB8-78F8-4683-A5B7-9DB1BFA707DE

Nu får vi bara hoppas att lampan inte är röd imorgonbitti för då går planerna kanske i stöpet ändå.

Inte så trevligt.

Inte så trevligt.

Hej vad det går med planering i motvind.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna