VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En bra idé!

Vi har kommit på en sådan himla bra idé jag och T. Eftersom jag ska jobba lördag och söndag så kommer jag att vara ledig tisdag och onsdag nästa vecka. Och då tänkte vi att om T (som ändå har så mycket ledighet att ta av) tar ledigt med mig på tisdag så kan vi åka till Sydney och titta på möbler! Och det bästa är såklart att barnen är i skolan och på förskolan, så vi kan ta tid på oss och göra precis vad vi vill. Wihoo! Jag är så exalterad!

Dagens mat.

Dagens mat.

6A4E5673-0110-4AB4-86EC-0F5439D07DBF

Förra gången vi skulle åka så blev det översvämning, denna helgen kan vi inte åka för att jag jobbar och nästa helg är det stängt för påsk. Så jag var lite besviken för att vi inte kunde komma iväg, men nu blir det kanske på tisdag istället då. Dock måste vi se om After School Care har plats för B så vi slipper skynda oss hem till kockan tre. Men det löser sig.

Jag tog på mig träningskläder imorse för att ta mig ut på en jogg efter jobbet. Men jobbet drog ut på tiden och det blev ingen jogg.

Jag tog på mig träningskläder imorse för att ta mig ut på en jogg efter jobbet. Men jobbet drog ut på tiden och det blev ingen jogg. Surt.

Det andra problemet är att risken är stor att vi börjar köpa saker på VILL-listan istället för de på MÅSTE-listan, eftersom att de är ju mycket roligare. Sådant som nattduksbord, soffa, matbord och stolar är ju betydligt skojigare än våningssäng med madrasser, en badrumsdörr osv. Tanken är att vi bara ska titta nu, sedan hem och tänka och planera, så vi får se om vi kan hålla fast vid det.

T hade kommit på idag att han har lagat hel kyckling i ugn de senaste fyra torsdagarna. Jag har inte märkt det. Konstigt ändå, det har bara blivit så.

T hade kommit på idag att han har lagat hel kyckling i ugn de senaste fyra torsdagarna. Jag har inte märkt det. Konstigt ändå, det har bara blivit så. Gott i alla fall.

Men nu ska jag gå isäng. Jag har ännu en busy jobbdag imorgon samt att vi ska till K med familj på kvällen. Blir mysigt!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna