VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Översvämningar.

Jag lyckades ta mig till kontoret idag trots översvämningarna och det ihärdiga regnandet. Men när vi kom dit såg vi att det hade regnat in i vårt mötesrum.

Sötepojken.

Sötepojken.

79FB7B48-B5AA-463C-B82F-A2F67D408D0D

Det var helt blött, hade runnit ner genom några ställen i taket, och droppat ner på all vår elektroniska utrustning. En laptop, in i eluttagen i en lucka i mitten på bordet, rakt in i den speciella mikrofon/högtalare vi använder på våra Zoommöten etc. etc. Så chefen åkte förbi och hyrde en stor fläkt och en vattendammsugare imorse för att städa upp. Men laptopen fungerar ej längre, samma sak med vissa av de andra apparaterna och det luktar gammal blöt hund i hela kontoret. Trevligt.

God middag idag.

God middag idag.

F0FD4043-6277-4EBE-B323-1893076B2B8D

Det ska fortsätta att regna till på onsdag då det ska bli 27 grader och sol. Riktigt obehagligt vad som händer med antingen bränder eller översvämningar om vartannat. Och så lite Corona också för att öka på spänningen.

Trevligt ändå.

Trevligt ändå.

Men nu ska jag knyta mig. Jag ska jobba helg nästa helg så idag var första dagen av åtta dagar i rad. Då kanske man inte ska börja med att stanna uppe hela natten.

/ CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna