VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tankat energi.

Idag mår min själ väl.

Jag åkte nämligen till Erina efter jobbet och träffade upp K. Jag hann gå i några affärer och köpte lite tröjor och en regnjacka till O innan hon kom dit. När K sedan kom vid sextiden så gick vi direkt och åt sushitrain. Vi hade mysigt och många skratt och särskilt när K nästan lyckades skapa domino med sushilocken på bandet och var nära att dra ner en hel radda tallrikar på golvet.

Maten var det enda som fastnade på kort idag.

Maten var det enda som fastnade på kort idag. Ovan är det parmesan med lite pasta och köttfärssås.

FED6C13B-6245-4601-BD40-DB49ACC0B8C3

Vi hade tänkt gå på bio, men vi hann liksom inte med att både äta, prata, shoppa och ändå hinna i tid till filmen började, så det får vi göra en annan gång. I tisdags klagade jag på att veckan kändes så himla långsam, men idag känns det ganska galet att det redan är fredag imorgon. Men inte mig emot!

Tyvärr ösregnar det sedan imorse och ska fortsätta ända tills på söndag. Men vi har ganska regnvänliga aktiviteter planerade för dessa dagar, så det känns okej. Dock känner jag mig lite orolig för hur det Turkosa Huset står emot dessa skyfall. Fast det har ju klarat sig ganska bra sedan 1960 verkar det som, så förhoppningsvis klarar det sig lite till. Det blir nog bra det med.

/ CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna