VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så jäkla inne.

Jag vaknade imorse, tittade lite på telen och upp poppade en reklam för ett möbelställe som jag inte hört talas om och som har lite skandinavisk stil. Det är inte alltid helt lätt att hitta fina möbler här i den stil som man vill ha, men det bästa var att det var inte tokdyrt heller. Så nu har jag fått T att gå med på att vi åker till deras showroom i Sydney på söndag, tillsammans med några andra ”vanliga” möbelaffärer. Jippi!

Kvällssagan.

Kvällssagan.

Problemet är bara att vi är nu helt inställda på att köpa en ny soffa, nytt matbord med stolar, nya nattduksbord och what not, men det är ju inte helt smart nu när vi måste fixa andra saker samt måste köpa en till bil och eventuellt byta ut vår lilla Peugeot 207 också. Det blir dyrt. Men hela tanken framöver är att vi ska göra en helhetsplanering för huset och sedan hålla oss till den stilen och inte göra impulsköp. Så allt behöver ju inte göras nu även om man helst skulle vilja.

O leker arg.

O leker arg. Eller bajsar i byxan. 

88934BA2-0C91-49EA-9AA1-B9BCFC4CF4CF

En familjeklump.

En familjeklump.

Annars har det varit en ganska bra dag på kontoret där vi har skojat runt och pratat om intressanta saker. Bland annat har chefens bror och hans tjej just köpt hus på samma gata som vårt kontor ligger. Det är tydligen mode att köpa hus. Tur att vi är så jäkla inne.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna