VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag fattar ingenting.

Vi blev så himla glada när vi fick reda på att huset var vårt efter flera veckor av nervös väntan, att vi bara släppte allt. Och idag hörde vår mortgage broker av sig för andra gången och undrade hur det går med de sista papper vi måste skriva på. Förra veckan planerade vi att ta tag i det, men när vi öppnade attachmentet och såg att det var 200 sidor långt så gav vi upp igen.

Min lunch ser inte speciellt god ut, men det kan jag berätta att den var!

Min lunch ser inte speciellt god ut, men det kan jag berätta att den var!

Det är ingen jättebrådska eftersom vi har fram till settlement på oss och den troligtvis sker i juni, men folk väntar samtidigt lite på oss och det måste ju göras så det finns ingen anledning att skjuta på det. Tur att de inte kan ta tillbaka huset nu i alla fall. Tror jag. Haha. Nej, vi får verkligen ta tag i det nu. Man måste ju tyvärr ta det tråkiga med det roliga.

Nu undrar jag bara hur det endast kan vara tisdag kväll? Det måste ju minst vara torsdag. Jag fattar ingenting. Tuff vecka.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna