VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sexdrömmar.

Idag är inte min favoritdag direkt.

Jag har ont i huvudet efter att ha jobbat i 12 timmar igen. Det är varannan vecka och då har jag mina långa dagar. Så idag har inte mycket hunnits med. Men det är okej.

Det är en av mina favoritsaker med världen- det att man får lov att gå runt med precis vad man vill inne i sin inre värld. Man kanske ser ut så här och går till jobbet, men inuti kanske man är helt uppfylld av nattens drömmar. Till exempel.

Det är en av mina favoritsaker med världen- det att man får lov att gå runt med precis vad man vill inne i sin inre värld. Man kanske ser ut så här och går till jobbet, men inuti kanske man är helt uppfylld av nattens drömmar. Till exempel.

Det som gjorde dagen lite bättre var att jag hade en enormt trevlig sexdröm natten till idag. Den var om oidentifierbara personer så där som det kan vara i drömmar, men när jag vaknade hade jag liksom en lite pirrig känsla i kroppen för att jag hade varit med om spänning och äventyr. Lite sorgligt egentligen när jag ser det skrivet här, men så blir det ju tyvärr i perioder i livet, att man har fullt upp med jobb, barn och vardag och spänning hinns inte med. Fast vi har ju just köpt hus, det är bara en annan typ av äventyr och spänning.

Men nu ska jag sova, det blir lång jobbdag imorgon också. Har jag tur blir det mer sexdrömmar inatt!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna