VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Pinsamheter och skam.

Jag har just kommit hem från frissan och det var så himla härligt idag. Det var en ny tjej som hade hand om schamponeringen och skalpmassagen och hon var så långsam och noggrann och det var så härligt så jag bara satt och njöt.

God morgon!

God morgon!

38AC4433-28CC-4BE9-AE5F-5F7225470E75 6FDB3548-86D5-49D7-87E7-B6339E353A3E

Dock var det inte lika härligt när hon skulle ta bort den färg som hamnat på skinnet med sådana där särskilda typ wipes som de har. Hon började gnugga som man gör, men sedan fortsatte hon runt och stannade till på min kind och gnuggade och gnuggade. Men javisst, hon hade hittat mitt födelsemärke och försökte allt hon kunde för att få bort det. Jag var precis på väg att säga något när hon insåg sitt misstag och slutade. Vad gjorde hon då? Jo, hon gick över till andra kinden och började gnugga där också för att låtsas som hon inte hade gjort något konstigt. Så himla roligt ju! Men stackars tjej, hon höll ju säkert på att dö av skam när hon kom på det. Jag höll på att börja skratta men kände ändå att det var snällast att låtsas som ingenting.

64CD27E8-2AA5-4DF1-A447-632D87DA5AE3

Nu är det snart helg och T och B åker iväg på svensklägret imorgon direkt efter skolan. Jag har så mycket att göra på jobbet så jag vet inte hur jag ska hinna med allt, men när det blir kväll så ska jag och O förhoppningsvis kunna ha det lite mysigt och så är det bara vi hela resten av helgen. Förutom att vi ska träffa vänner och gå på kalas på söndagen då, men jag menar hemma i huset.

Före och efter besök hos frissan.

Före och efter besök hos frissan.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":-0.020538167157445386,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Nu ska jag ge upp för dagen och hoppas att jag vaknar full med energi imorgon för att orka med dagen. Who am I kidding, jag har inte vaknat full med energi sedan innan kidsen, men man kan ju alltid hoppas.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna