VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemliga klubben.

T är ute på vift ikväll. Vift och vift förresten, jag ska inte försöka göra det mer spännande än vad det är, han är helt enkelt borta i Davistown hos en kille i svenskgruppen som har bastu. De är ett gäng som har bastuklubb en gång i månaden ungefär. T är galen i att basta, medan jag inte riktigt fattar grejen. Jag får starta någon annan slags grupp och dra ihop tjejerna. Vad det nu skulle vara…

Jag levde en hel dag men allt jag fick till var ett kort på min frukost.

Jag levde en hel dag men allt jag fick till var ett kort på min frukost.

Hur som helst så hade jag tusen planer på vad jag skulle hitta på ikväll när jag var ensam en stund. Jag skulle ta mig lite lugnt, rita upp fler rum i Turkosa Huset och sätta in möbler på prov och så vidare. Men nu är klockan helt plötsligt tio och jag har bara tittat på Married at First Sight och ätit en massa godis från när vi var på IKEA i lördags. Så nu är jag trött, har ont i magen av för mycket godis och känner att jag inte fått något vettigt gjort alls ikväll. Dessutom känns det som att det är fredag idag och det är ju lite av en besvikelse när det endast är onsdag kväll.

Fast imorgon ska jag klippa mig, det har gått fort denna gången, och sedan blir helgen lite annorlunda för T och B ska iväg på läger med svenskskolan fredag till söndag så jag och O blir helt ensamma hela helgen. Men det ska bli mysigt, det är sällan man får vara ensam med ett av barnen en längre stund. Och då måste vi nog åka och fixa lite i Erina på lördag och sedan ska vi på ett kalas på söndag. Så det blir nog bra det med.

Men nu ska jag gå och sova bort min godisfulla mage så jag får plats för frukost imorgon bitti.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna