VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tacksamhet.

När jag kom hem från jobbet idag så dykte jag in i drömvärlden som är det Turkosa Huset. Jag tror att vi var så spända och kände så mycket press under flera veckor så att när vi fick reda på att det var vårt så bara släppte vi allt och andades ett tag. Vi firade lite någon kväll och har såklart pratat massor om det och varit glada, men vi har inte tagit oss tiden att sitta ner och prata praktiska saker, planera och riktigt dyka in i det gottiga.

Hej tisdag!

Hej tisdag! Trött, men ganska glad ändå.

{"cameraType":"TrueDepth","macroEnabled":false,"qualityMode":2,"deviceTilt":0.0026337345454354733,"customExposureMode":1,"extendedExposure":false,"whiteBalanceProgram":0,"cameraPosition":2,"focusMode":0}

Mina vänner som är landskapsarkitekter, designers eller datagenier ritar ju upp allting i flashiga 3D-program. Men inte jag inte. Jag satte mig och gjorde på det gamla hederliga sättet, med papper, penna och linjal. Jag ritade ”problemrummen”, de två små sovrummen, på varsitt papper för att få det lite större och då få överblick över vilka möbler som får plats och hur. Tyvärr kommer varken barnens rum eller kontoret med gästsång bli speciellt snyggt möblerade, vi får literally ställa in saker på det enda sätt de får plats. Men sedan kan man ju göra det fint så gott det går med tyger, tavlor och mattor.

T tog med barnen till stranden för ett dopp i eftermiddags. Jag var såklart på jobbet och missade myset. Bohoo.

T tog med barnen till stranden för ett dopp i eftermiddags. Jag var såklart på jobbet och missade myset. Bohoo.

Det är heltäckningsmatta i alla tre sovrummen och det kommer det nog tyvärr få vara ett tag, tills vi har bestämt hur vi vill ha allt. Förhoppningsvis kan vi kasta på lite isolering under huset och bara slipa golvplankorna för att få ett fint originalgolv. För ja, så är det, vårt hus är precis som många andra aussiehus, öppet undertill och det ligger ingenting under golvplankorna. Galet, men så är det.

Old fashioned planering.

Old fashioned planering.

E535E715-C597-408A-918D-C97DF9A5CFF9

Än så länge så känns det ändå bra för det som måste få plats, typ T’s jobbskrivbord och ungarnas våningssäng som måste köpas på grund av att det inte finns plats för två sängar, får i alla fall plats. B’s älskade skrivbord likaså. Så det är ju en bra början. I vårt sovrum är det inga problem att få plats och i vardagsrummet finns det också plats, vi måste bara figurera ut hur soffan ska stå för att det ska kännas naturligt och ändå vara snyggt.

Detta är ju riktigt roliga saker. Dock är det extremt farligt att öppna Pinterest för att få idéer. Man må lyckas få massa bra idéer, men man får också en tom plånbok. Det pirrar i magen när jag tänker på allt det roliga och att jag ska få bo i det finaste huset jag vet. Så tacksam!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna