VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vi har köpt hus!

Nu har det äntligen hänt! Detta är en av de största dagarna i mitt liv för vi kan sedan cirka lunchtid idag kalla oss ägare till ett turkost hus i Wamberal, NSW, Australien!

571B5A62-8E9D-4EFC-B9E8-5E3BC23BBAEE
Banken skulle ju inte komma tillbaka till oss med besked förrän imorgon, men på något sätt hade de skyndat på processen och i förmiddags fick vi reda på att vi hade fått unconditional approval. Sedan var det bara att följa en länk och sätta en liten elektronisk signatur på kontraktet. En timme senare kom email och sms med gratulationer från alla dem vi jobbat med under denna resan, vilken faktiskt tog nära tre veckor till sist från första bud till köp. Ännu längre om man räknar från första dagen vi fick höra om huset.

80E39F83-F160-4B61-9D0B-2AFC332632A5 7060E8A4-898C-4882-8FEF-B6E2B3EF5555 EA76E7DF-A2FB-4DC7-A180-191C737023A7

Efter ett år av att ha tittat på runt 60 hus, bjudit på kanske fem, varit nervösa, fått avslag och så vidare så känner jag helt och hållet i min kropp så där som så många har sagt att man kommer att göra. ”När du har kommit fram till målet så kommer du förstå meningen med resan”. Eller andemeningen av det i alla fall. Det är verkligen så! Efter mening två från mäklaren som beskrev detta hus så kände jag att detta är vårt! Och sedan kändes det självklart hela den långa vägen. Och nu är det alltså vårt!

Alla bilder från tidigare besök.

Alla bilder från tidigare besök.

395E824C-E143-4442-9FE9-806189EDA5F4 B5C6422A-8420-4ECE-992E-077EEDA6CA6E

Vi ska inte flytta in förrän i mitten av juni, eller tidigare ifall säljarna hittar ett hus att flytta till innan dess, men det passar ganska bra så att vi hinner rensa, sälja och fixa allt som behöver göras innan dess. Frågan är bara hur vi ska klara oss så länge utan att åka förbi varannan dag och stalka vårt hus.

Den tredje i tredje 2021 kom att bli en stor dag i mitt liv. Jag tackar universum för det.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 3 mars, 2021 on 15:36 Svara

  Världens största Grattis💞!! Såå kul och spännande!😊 Kramkram

 2. Camilla 3 mars, 2021 on 16:03 Svara

  Stort GRATTIS till ert husköp. Så roligt, jag blev så glad för er skull när jag kom in på sidan och läste detta även om vi inte känner varandra :-) Kram Camilla

  • sydneymamman 4 mars, 2021 on 12:55 Svara

   Tack snälla!! Och jag blir så glad att du blir glad! Visst är det härligt att man kan heja på varandra och vill att det ska gå bra för varandra trots att man aldrig träffats eller ens bor i samma världsdel. Sånt gör världen till ett bättre ställe. Men nu blev jag djup, haha. Hurra för det Turkosa Huset!!
   Kraaam

 3. Skolkurator 3 mars, 2021 on 16:55 Svara

  Grattis!!!! Så himla kul att det blev av. Det ser så fint ut! Du får göra en guidning sen när ni flyttat in!

  • sydneymamman 4 mars, 2021 on 12:57 Svara

   Tack!! Vi är så lyckliga!
   Ja, det ska jag absolut göra. Kommer att bli mycket kort och ni får såklart följa med på alla projekt och det som händer. Det är ett snällt hus att ta kort i för det är så ljust och öppet.
   Kram

 4. Annika K 3 mars, 2021 on 20:09 Svara

  Wiiiiiii!!! Hurra!! Äntligen !!!
  Jag har kollat in varje dag för att se vad som händer kring huset.

  Åååååååå så glad för er skull ❤️

  • sydneymamman 4 mars, 2021 on 12:59 Svara

   Tack! Men eller hur, äntligen!! Det tog en sådan tid att man höll ju nästan på att ge upp för att man inte orkade vänta längre, haha! Tack för att du har tittat in och stöttat! Nu börjar ännu en väntan, men denna gången på att få flytta in. Och man kan ju göra mycket kul tills dess med att planera etc.
   Kram

 5. Annika 3 mars, 2021 on 20:23 Svara

  Grattis, vad kul!! Har läst din blogg länge och känner verkligen hur efterlängtat detta är för er.

  Stort grattis!!

  • sydneymamman 4 mars, 2021 on 13:02 Svara

   Men tack!! Och vad roligt att höra! Du har så himla rätt, detta är så stort för oss båda, men särskilt för mig. Jag äääälskar hus och har fått kämpa så länge för att få komma hit där vi är idag. Men med all väntan och allt jobb så känns det nästan ännu härligare nu när man kan börja njuta!
   Kram

 6. Milla 3 mars, 2021 on 21:37 Svara

  Men stort stort GRATTIS!!! Så kul för er!

  • sydneymamman 4 mars, 2021 on 13:04 Svara

   Stort stort tack!! Ja, verkligen kul! Vi kom dit till slut, fastän det kändes som att vi aldrig skulle hitta något där ett tag. Men allt har en mening och det känns verkligen som att vi och Turkosa Huset är menade för varandra!
   Kram

   • Milla 5 mars, 2021 on 19:57 Svara

    Det har varit så spännande att följa er jakt på hus. Nu ser jag framemot att få följa flytt, inredning och allt annat roligt ni har framför er. Tack för att du delar med dig! Kram 🤗

    • sydneymamman 6 mars, 2021 on 13:04 Svara

     Hej Milla,
     Vad kul att du tycker det!
     Det känns lite som en mellanperiod nu eftersom det är så länge till vi flyttar i mitten på juni. Oftast har man typ 1,5 månad och inte mer här. Men det är mycket som ska planeras, köpas och fixas innan dess också. Och jag delar såklart med mig som vanligt!
     Tack för att du följer.
     Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna