VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nope.

Nope, vi blev inte husägare denna veckan heller. Det är fasen vad lång tid det ska ta.

Mysig utefrukost.

Mysig utefrukost.

FEAC63BC-187E-4B98-8CC1-00DD3D13F0FC

Vi har fått huset värderat till vår köpesumma nu och det är ju bra. Dessutom var vi på posten idag för att identifiera oss och som tur var godkände de T’s identitet med juristens brev som underlag för översättningen av hans å och ö. Men nu ska banken skriva ett brev om att vi får unconditional approval och sedan ska tydligen en annan avdelning på banken godkänna detta och därefter ska vi betala deposition och skriva under kontraktet. Så nästa vecka borde vi klara av det. Troligtvis i slutet på nästa vecka. Men så har jag sagt innan. Jag hade helt enkelt ingen aning om att det var så här mycket pappersarbete hos olika  människor som skulle klaras av. Och jag är fortfarande nervös över att ägarna ska dra sig ur. Jag vill så gärna att detta ska gå vägen!

På detta kortet ser jag ut precis som jag känner mig nu, sliten och över detta nervösa väntande.

På detta kortet ser jag ut precis som jag känner mig nu, trött, sliten och över detta nervösa väntande.

Ikväll hade vi i alla fall K med familj här på pizzakväll. Vi försöker att träffas varannan fredag hos dem och varannan hos oss. Men idag var det någonting med ungarna som gjorde att de var så högljudda, livliga, busiga och jag vet inte vad. Så det kändes bara som att hela kvällen gick ut på att reda ut skador och gnäll och mitt huvud gjorde ont. Så just ikväll var nog inte den bästa träffen vi haft, men ändå mysigt att ses såklart.

En trött burgare äten av en trött tjej.

En trött (GF) burgare äten av en trött tjej.

Nu är klockan snart halv elva men jag tänker gå och lägga mig redan nu. Är så himla trött och över. Hej då jobbiga men ändå spännande  vecka, nu tar vi helg.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna