VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Häftig tanke!

Detta är en extrem mellandag, men den har inte varit illa ändå faktiskt. Solen sken genom molnen och killarna på kontoret var glada i allmänhet. Sedan fick jag åka hem redan vid fyra för att T skulle på föräldramöte på B’s skola och jag var tvungen att vara hemma med henne medan jag jobbade från mitt lilla skrivbord i sovrummet. Och nu sitter jag här och slötittar på tv medan T är ute och träffar sitt svenska killgäng. Ganska mysigt att titta på tv när man alltid annars hetsar med serier.

6122340F-419C-4EF7-987F-B6725E6BDD72

Vår solicitor skickade två email ikväll med en slags sammanfattning av kontraktet och de speciella paragraferna som säljarna lagt till. Jag skummade lite men det hela låter så läskigt. Om ditt går fel så är vi skyldiga att betala, om datt går fel så är vi också skyldiga att betala osv. Allt det är dock standard och jag tänker att om alla andra som har hus har fixat det så borde väl vi också klara av ett husköp?

Blandat från dagen i mellanlandet.

Blandat från dagen i mellanlandet.

68D2BD72-78A7-4426-AAD6-003BB0B6D3FC 068FDDFC-4CBA-4F90-8AC1-EBFE1C586D44

Men nu är det först värderingen klockan åtta imorgon bitti som gäller och om det blir ett positivt besked därefter så tar vi de andra stegen då. Tänk att det kan bli en av mina viktigaste dagar i livet imorgon eller på fredag. En så häftig tanke!

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna