VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vara neutral?

Så idag var vi och tittade på Turkosa huset igen. Det regnade och var väldigt grått ute och det är precis som att universum vill att man ska se alla skavanker och undra vad man håller på med. Men det spelade ingen roll, det är ju där vi vill bo!

Frukost måste man äta fastän man är alldeles knollrig.

Frukost måste man äta fastän man är alldeles knollrig.

Allt är redo från deras sida nu, vi fick till och med se det påskrivna kontraktet idag. Och nu ikväll fick vi reda på att det är en värderingsman (kvinna faktiskt) inbokad för att åka ut till huset på torsdag kockan åtta på morgonen. Så på eftermiddagen på torsdag borde vi få reda på hur det har gått och om det är ett positivt besked så kan vi troligtvis skriva på på fredag.

76FCFA9E-3ADA-45BD-BA58-EABC6EBE0959

Men jag tänker fortfarande inte ta ut segern i förskott. Jag försöker hålla tillbaka så att jag inte ska bli så ledsen ifall det inte går vägen. Men det fungerar sådär. Who am I kidding? Men nu ska jag inte heller ta ut förlusten i förskott. Jag ska försöka vara neutral. Joråsåatt.

Hur som helst så var det mysigt att vara tillbaka i huset. Jag gick runt med en talmeter och mätte alla väggar som inte var utmätta i den planlösning vi fått tidigare. Det är inget stort hus och vi kommer att få svårt att få plats i ungarnas rum. De kommer att få ha en våningssäng och sedan är det knappt att B’s skrivbord får plats, men det verkar som att det precis kommer att funka.

Nu ska vi försöka leva vanligt i två dagar till och sedan får vi i alla fall veta. Kan vi spola fram veckan, please?

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna