VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ända in i kaklet.

Det går himla sakta det här eventuella husköpet.

Sommarmåndag.

Sommarmåndag.

Men idag fick vi i alla fall kontraktet skickat till oss så vi har kunnat skicka det vidare till banken och nu ligger makten i deras händer när de ska värdera huset. Inte roligt alls. Det känns ganska så nervöst men jag är samtidigt glad över att någonting händer. Vi har också lyckats boka in vår andra visning, så nu ska jag och T till huset imorgon och kolla mer ordentligt ifall allt är som det ska, verkar fungera samt att jag ska ta med mig talmetern och mäta mäta mäta.

Lunch i jobbets trädgård.

Lunch i jobbets trädgård.

3D66BAD1-C95C-4667-A00C-4430A9A47505

Det hade ju varit fantastiskt om vi hade vetat ifall det var vårt hus innan vi gick dit nästa gång, men man kan ju inte få allt. Det kan ju vara roligt att gå och mäta i ett hus som man inte får och som någon annan flyttar in i istället. Nej, det menade jag verkligen inte. Det hade varit förödande om det skulle vara så. Men hur som helst så ser jag fram emot att komma dit.

Så jag åker till kontoret som vanligt på morgonen, åker hem vid lunch, till Turkosa huset klockan ett och sedan hem och så jobbar jag resten av dagen hemifrån. Det blir bra det. Och så fortsätter vi att hålla alla våra tummar och tår ända in i kaklet.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 22 februari, 2021 on 18:09 Svara

  Godkväll! Ja nu börjar tummarna vitna men jag fortsätter att hålla dem 👍👍 Camilla 😊

  • sydneymamman 23 februari, 2021 on 12:08 Svara

   Hej!
   Ja, det kan jag tro. Svårt liksom att jobba, äta och sova medan man håller tummarna. Men det hjälper nog tror jag, så ni får inte släppa😉
   Tack!

 2. Annika K 22 februari, 2021 on 19:08 Svara

  Fortsätter att hålla 👍🏻👍🏻
  Och tår :)

  • sydneymamman 23 februari, 2021 on 12:10 Svara

   Tack Annika!
   Jag känner att det fungerar! Vi är på gång. Bara till torsdag, sen får du tillbaka tummar och tår😂
   Kram

 3. Camilla 22 februari, 2021 on 21:31 Svara

  Tummar hålls här oxå!💞

  • sydneymamman 23 februari, 2021 on 12:11 Svara

   Tack snälla Camilla!
   Jag är så exalterad! Kan inte vänta tills vi får veta vad beslutet är på torsdag. Bara liiite till!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna