VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Offerlamm?

Idag har det varit en riktigt händelserik dag för en vanlig torsdag. Jag har jobbat såklart, men utöver det har det rört lite på sig faktiskt. Ägarna till Turkosa huset skickade, tro det eller ej, ett offer redan i förmiddags. (Haha, offer heter det ju inte. De skickade ju liksom inte ett offerlamm eller något blodigt till oss. Erbjudande kanske det heter?) Äntligen! Tänk att de ens återkom till oss. De hade satt ett pris och lite andra villkor. Priset var högt, men inte katastrof och vi kunde jobba med det. Så vi pratade med vår mortgage broker klockan två och sedan messade vi tillbaka ett motbud till mäklaren. Så nu är bollen hos dem.

Två pojkar emellan.

Två pojkar emellan.

2A967ADC-36ED-4A25-A2BD-5F03D674EB65

Och efter jobbet hämtade jag upp B på After School Care och så körde vi direkt till Erina Fair. Där hade jag ännu en tid bokad hos optikern för de hade fått in mina endagslinser. Så nu ska jag prova två olika sorters endagslinser ett tag och hoppas att det fungerar utan att mina ögon kliar sönder. Det kändes så konstigt att gå utan glasögon men att ändå se klart igen efter 2,5 år som linsfri. Jag vill så gärna tro på detta, jag vill slippa glasögon framöver så mycket det bara går.

Äntligen torsdag.

Äntligen torsdag.

5F711A6B-5E70-44B8-903C-16FB581EE8A9

Sedan gick vi och åt Sushi Train och som vi åt. Mest jag då, men jag skyller på B med. Tror vi hade tio tallrikar i slutet, oups. Men gott var det! Efter sushin gick vi till KMart för att leta efter kläder som B kan ha när hon börjar på gymnastik på lördag. Vi hittade en gympadräkt (de som ser ut som en baddräkt), ett par korta cykelbyxor att ha över samt en topp (kort T-shirt typ) att ha över också. Vi blev nöjda båda två och särskilt jag med priset då vi fick allt för 250 kronor och det faktiskt även var fint. Efter att ha handlat mat åkte vi sedan tillbaka hem och började den långa, smärtsamma processen med att få ungarna i säng.

Sushimiddag och så tog B tydligen kort när jag testade linser.

Sushimiddag och så tog B tydligen kort när jag testade linser.

586C7BA4-CD2D-4C0D-8292-62DAD5795D56

Nu fortsätter vi att hålla våra tummar (som typ är blåa av tumhållande by now) för att vi kan komma fram till en deal imorgon som båda parter (och banken) kan godta.

/CC


Kommentarer


 1. Camilla 18 februari, 2021 on 15:28 Svara

  Håller tummarna för er! Kramkram

  • sydneymamman 19 februari, 2021 on 12:16 Svara

   Tack C!
   Det är en sådan lång process så man blir galen!! Men nästa vecka så kommer vi nog veta om det går hem eller inte. Tack för stöd! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna