VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Låtsas som det regnar.

Vad kan man säga om den här dagen?

Ja, det är fredag och det har varit soligt. Vi har vår hälsa. Vi har mat på bordet. Vi har varandra. Här är det jag som försöker vara positiv, men det går sådär va?

Dagens hälsosamma mat. Plus att mitt hår fortfarande hållit sig rakt och snyggt sedan igår. Synd att ingen har fått se det mer än de på dagis och holiday care.

Dagens hälsosamma mat. Plus att mitt hår fortfarande hållit sig rakt och snyggt sedan igår. Synd att ingen har fått se det mer än de på dagis och holiday care bara.

8FA00882-5D64-407B-A919-5088878C9E45 56F77091-3298-4BA7-9363-0AE788F2ADD7

Jag har jobbat från soluppgång till solnedgång och har tappat musten och lusten, men nu har vi ätit räkor och tittat på en dansk serie. Ulven kommer, tror jag den heter på danska. Vi tittade klart på The Queens Gambit igår och den var ju så jäkla bra att jag på riktigt är ledsen för att den är slut. En sån serie kan ju inte riktigt få en tvåa heller. Jag hörde för övrigt att det tog 20 år för killen att sälja in idéen. Snacka om att inte ge upp. Imponerande. Och tur för oss att någon till slut nappade.

När båda bråkar och sparkar på varandra för att få vartenflaskan men sedan vänder sig mot kameran och låtsas som ingenting.

När båda bråkar och sparkar på varandra för att få vattenflaskan men sedan vänder sig mot kameran och låtsas som ingenting.

A1EF88EE-3526-4730-B829-79EBEFEFCD4D

Imorgon har vi tre husvisningar, jippi! Dock inget helt lovande hus, men nu börjar det äntligen röra på sig igen efter semestern.

Can’t wait!

/CC


Kommentarer


  1. Torsten 16 januari, 2021 on 07:45 Svara

    Welcome to the club!

    Tristessen är brutal. Livet har blivit monotont, ensamt och trist pga Covid-19. Dessutom är det snö och 10 minusgrader här hemma.
    Har ruttnat på handtvättning och distans!
    Vill resa, gå på krogen och träffa släkt och vänner igen!
    Dessutom är spriten slut!
    Fan! 🙂

    T.

    • sydneymamman 16 januari, 2021 on 12:57 Svara

      Ja, fy fan vad jobbigt det låter! Jag gnäller fast vi har sommar, blå himmel och inte så mycket restriktioner.
      Jag skickar härmed över lite bra energi och lite ny sprit!
      / CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna