VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sista jag gör.

Idag hade jag och T den sista av våra ensamsemesterdagar (utan kidsen). Men eftersom vi har lagt oss vid midnatt varje dag hela veckan i princip och sedan vaknat av barnen under varje natt, så var vi så trötta så imorse blev det en oplanerad sovmorgon medan barnen satt och tittade på iPad. Klockan åtta vaknade jag och då låg jag i en timme och läste i min bok. Älskar min bok just nu fastän jag tyckte den var lite seg i början (Marian Keyes nya).

Vi köpte GF-bröd igår på mitt gamla favoritbageri i Bronte. Så det blev finfrukost idag.

Vi köpte GF-bröd igår på mitt gamla favoritbageri i Bronte. Så det blev finfrukost idag.

EFCB1CB9-A524-45ED-8747-79F4B75BCBB8 CDDBEF87-03BC-4413-A794-D56BDA7BA321

Hur som helst så kom vi inte ut ur huset för  dagis och vacation care förrän halv tolv. Det var rekord för oss i senhet, tror jag. Hemma får man inte ens komma så sent, har jag förstått det som. Men det är väl privilegiet här när man betalar typ $1m per månad i dagiskostnader.

Mysigt i Woy Woy Bay och Patonga.

Mysigt i Woy Woy Bay och Patonga.

3BD1BAED-A2A4-46CF-8CFF-D9A6F7B1BD88 65D83A78-773A-4037-9D2F-ACA81488A00C

T och jag åkte vidare till Gosford där vi lämnade in vårt punkterade däck. De skulle ringa när det var klart under dagen, men såklart gjorde de inte det så T ringde lite innan fem och fick reda på att de ej börjat men kommer ha det klart imorgon. Vi får verkligen hoppas det för då ska vi åka ner till Sydney till våra vänner och sova över till lördagen.

CC poserar vid olika saker och så vår goda lunch på Boat House.

CC poserar vid olika saker och så vår goda lunch på Boat House.

DE5C88B4-5DC4-4A90-ACC5-7AF2B3D848A7 24C891C0-C00B-49AA-8C35-0E57856C9705

Men idag åkte vi tillbaka till Woy Woy Bay eftersom det regnade så mycket förra gången vi var där. Där finns massa mysiga hus och de flesta har sin egen brygga ut i vattnet. Lucky bastards, haha. Sedan åkte vi till Patonga, gick runt och myste och sedan åt vi på Boat House där de har så himla fin inredning och god mat. På hemvägen stannade vi hos vår mortgage broker, även pappa till B’s vän så vi har blivit vänner med honom och hans fru också. Vi skrev på lite papper för vårt uppdaterade lånelöfte och hoppas på att det går igenom.

2021 ska vi köpa hus om det så är det sista jag gör.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna