VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gubbrumpa.

Det är konstigt hur man känner sig på toppen av världen ena veckan medan man nästa vecka bara undrar vad allt ska vara bra för. En sådan vecka har jag denna vecka.

Sol ute, men tyvärr inte sol i sinnet.

Sol ute, men tyvärr inte sol i sinnet.

9A5B4DBF-1D6B-4E38-9AE0-26E85261623A

Det är troligtvis en blandning av att jag känner mig sjuk, stressad över mina två jobb samt att det känns som att vi är i kraftig uppförsbacke när det gäller husköp. Och så har jag kommit dit när det händer en massa sociala saker, till exempel nu i helgen, och jag får bara panik och vill att alla ska låta mig vara. Trots att det är roliga saker vi pratar om och med vänner som jag tycker om. Men det är typiskt så här jag känner när jag är stressad inombords.

Barnen rockade samla färger fast tvärtom idag. Och B vägrar ha shortsen på en normal höjd. Hon kör på gubbrumpa så det förslår.

Barnen rockade samma färger, fast tvärtom, idag. Och B vägrar ha shortsen på en normal höjd. Hon kör på gubbrumpa så det förslår.

7D8E637B-F72F-4F0F-85C3-EFFB29F3F925

Vi får se hur det går imorgon med först en vandring på morgonen med två andra familjer och sedan en julfika på eftermiddagen med massa svenskar. Det är typ 15 visningar imorgon, men inte en enda för oss då vi antingen har sett dem redan, inte har råd eller inte vill ha.

Dagens mat.

Dagens mat.

2D5BD43A-0773-4563-A8F0-D0283DE06147

Ja ja, det är helg i alla fall, så det borde ju inte vara så illa. Bara att bita ihop och ta sig samman.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna