VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bilolycka.

Det mest spännande som skett idag var när T gick in och skulle snabbhandla några grejer på mataffären i Kincumber medan jag och barnen satt kvar i bilen. Jag höll på att pilla med något och när jag sedan tittar upp ser jag att allt rör sig. Det tar några sekunder innan jag till min fasa inser att det inte var de andra bilarna som rörde sig, utan vi! Bilen höll på att rulla bakåt ut i vägen på parkeringsplatsen och dessutom hade T svängt in snett utifrån och då ratten fortfarande var på snedden var höger fram på vår bil på väg in i den parkerade bilen bredvid.

Nippers. Och så B redo för sports party.

Nippers. Och så B redo för sports party.

9474FBEA-B6AD-40BA-AFE3-3FF4DCB3E5A0 52E5DB04-4F8F-4F08-993C-ED73310FC489 8BF70B46-DD41-4E43-83E9-AD0CF0EF8490
Jag skrek ”Shit!” och slängde mig på handbromsen som T tydligen glömt att dra åt utan att jag märkt det. Vi stannade i tid som tur var och jag kunde hoppa ut och med mina egna bilnycklar köra in bilen rakt igen. När jag skulle göra det insåg jag också att växeln låg i Drive och inte i Park. Så T hade alltså i princip bara vridit om nyckeln för att stanna och sedan hoppat ut ur bilen. Jag messade honom inne på butiken och när han sedan kom ut skämdes han lite och hade inte en aning vad han hade hållit på med och hur han missat allt. Men slutet gott, allting gott.

O och jag hade mys.

O och jag hade mys.

FA6AEE52-9A24-443D-B11E-80198C0C8C1A D9B43C2E-B882-4AFE-9257-75E0C70EB245 A77D9E4A-381E-4318-88BF-8261ED8E3BBB

Imorse klockan nio var vi som vanligt på stranden i North Avoca och hade Nippers. Och det var lika övernaturligt som vanligt. Vattnet var förhållandevis lugnt så idag fick de för första gången åka ut på surfbrädor, eller i alla fall sådana som är tjockare med handtag som man ligger eller sitter på knä på. B var ganska nervös innan hon provat, men det gick hur bra som helst. En massa surfpappor står där i vattnet och hjälper barnen, så blir det lite mindre skrämmande.

Någon hade haft party i parken och hade tårta över. Så mamman kom och frågade O om han ville ha. Väldigt snällt, tycker jag.

Någon hade haft party i parken och hade tårta över. Så mamman kom och frågade O om han ville ha. Väldigt snällt, tycker jag.

2B68C8B0-BA73-4898-8FE9-0946D0884695 B4A07FFA-DB9B-4AED-ADCA-460C3B103293

Dock var vi tvungna att skynda oss hem efteråt för att B skulle åka på kalas klockan elva. I sista sekunden bestämde vi oss för att jag och O inte skulle följa med, så det blev bara T och B och så plockade de upp B’s kompis L på vägen. O och jag myste hemma en stund och sedan åt vi lunch och gick bort till stora lekplatsen. Där var vi i typ tre timmar innan T och B kom och joinade oss. Och det var då vi tänkte åka till Kincumber och cykla, men så började det regna och vi var tvungna att nöja oss med att bara handla lite mat och nästan rulla in i bilen bredvid innan vi åkte hem igen.

Så kan det gå, en vanlig söndag på Central Coast, Australiens östkust.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna