VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Den stressen.

Jag försöker att inte tappa gnistan när det gäller husköp. Men det är svårt. Priserna skjuter i höjden och ökar från dag till dag känns det som. Lite som när man sitter fast vid ett rödljus i en taxi och taxametern tickar och byter siffror hela tiden. Den stressen.

En morgon med utefrukost är en bra morgon.

En morgon med utefrukost är en bra morgon.

C87A584A-7D82-44F8-B31E-C3F5CD71F18D

Och just nu kommer det liksom inte ut något som ens ser speciellt intressant ut. Och även dessa ointressanta hus säljs för mer än vår budget. Vissa säger att man ska vänta till mars om man är smart, medan andra säger att man ska skynda att köpa för i mars kommer priserna gå upp ännu mer.

Vem vet?

Men imorgon ska vi ändå titta på två hus, mest bara för att inte komma ut ur gemet. Och för att jag tycker att det är kul såklart. Jag kommer nog att sakna att gå på husvisningar när vi inte behöver göra det längre.

Bacon till lunch, mmm.

Bacon till lunch, mmm.

982F18BD-CC73-482C-A751-27B991163346

Imorgon ska ju även vara den dagen då vi firar min födelsedag lite mer samt att barnen får vara med att fira. Men vi har liksom inte planerat någonting. Ingen tårta, ingenting speciellt. Så vi får se vad det blir av det till slut.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna