VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Done and dusted.

Dagen idag var inte alls lika rolig som dagen igår. Det är helt enkelt roligare att vara ledig mitt i veckan med sin partner än att ha en vanlig arbetsdag. Go figure.

Blev nära på födelsedagsfrulle idag med.

Blev nära på födelsedagsfrulle idag med.

Men det har varit bra idag med. Jag lyckades ta mig till ett bankkontor i Erina och spendera en och en halv timme där för att äntligen få ordentlig access till bankkontona på mitt nya jobb. Så nu kommer allt att bli mycket smidigare. På vägen hem stannade jag även till i tio minuter för att ta blodprov. Tick tick, done and dusted.

Så här ser en fyrtioåring ut! Precis som en 39-åring, för övrigt.

Så här ser en fyrtioåring ut! Precis som en 39-åring, för övrigt.

Nu är T nere i källaren och packar upp en ny stol som han hade beställt till sitt (hemma)kontor. Det är bara det att det bor en dinosaurie i källaren. Och med dinosaurie menar jag stor Huntsman-spindel. Den sprang in i garaget igår kväll och nu hittar vi honom inte. Han har väl krupit ner bland tvätten och ligger och lurar tills man stoppar ner handen och får hjärtattack.

Stor som en handflata.

Stor som en handflata.

Nu är det i alla fall snart helg. Det är ju fantastiskt att ha ledigt på onsdagar, veckan går så snabbt! Synd att det bara var en engångsgrej. För fylla 40 hade jag gärna kunnat göra igen och igen.

/CC

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna