VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hejdå 39!

All tid man spenderar på att oroa sig för grejer och undra hur det kommer bli – tänk om man bara kunde sluta. Rakt av bara, här och nu.

Dagens lunchpaus var fin den. Det är ju trots allt min födelsedagsvecka, haha.

Dagens lunchpaus var fin den. Det är ju trots allt min födelsedagsvecka, haha.

C723E638-D69B-416B-9480-A87BA29BBA45

Jag oroade mig för en jobbgrej igår och imorse, kunde inte somna om inatt när O vaknade utan låg och vände och vred på mig. Men sedan gick det hur bra som helst ändå idag. Så som saker oftast gör. Och så inser man att man i princip förstört en kväll, natt och morgon med att älta i onödan. Så trött man blir.

Jag var hos frissan idag och färgade bort lite gråa hår och utväxt. Så nu ser jag mer ut som tettionånting.

Jag var hos frissan idag och färgade bort lite gråa hår och utväxt. Så nu ser jag mer ut som tettionånting.

Nu är det i alla fall tisdag och läggdags och imorgon fyller jag 40 år! Jag och T har ledigt och ska till Manly och ha det mysigt utan barn. Eftersom att O fyllde år i lördags och vi hade kalaset på söndagen så bakade vi tre tårtor. Därför har jag sagt att jag inte vill ha någon tårta alls imorgon. Och när det gäller presenter så blir det inte mycket av det heller eftersom vi har lagt alla våra pengar på husdeposition för att banken ska ge oss största möjliga lånelöfte.

Men strunt samma, jag är exalterad över att ha en härlig dag med T i Manly (älskar Manly!) och min högsta önskan är ju ändå att hitta ett hus, så då lägger jag hellre pengar på det än massa presenter. Dock har vi sagt att när vi väl har vårt hus så ska vi ha en kombinerad inflyttningsfest och fyrtioårsfest för både T och mig (T fyllde 40 i maj). Men i denna takten blir det väl när vi fyller 45. 

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på en härlig dag imorgon.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna