VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gå i kyrkan?

Varför går man inte bara och lägger sig när man är så himla trött? Klockan är elva och jag har velat sova sedan klockan slog åtta. Slog och slog, när hörde man senast en klocka slå slag på timmen förresten? Telen gör ju inte riktigt det. Och kyrkor frekventerar jag inte heller direkt.

En halvospännande frukost. Ännu en dag i livet.

En halvospännande frukost. Ännu en dag i livet.

Jag är superglad att det är helg och hoppas få ta det lite lugnt. Jag prenumererar ju på den svenska tidningen Lantliv och jag har funderat lite över att den inte kommit på sistone, men tänkte att det kanske är dags att förnya min prenumeration. Men häromdagen när vi öppnade postlådan låg där inte mindre än tre tidningar! Och det roliga var att det var typ nummer 8, 10 och 11. Det vill säga, postgången är inte helt pålitlig i Coronatider. Så nu har jag tre hela tidningar att ta mig tid att läsa. En liten titt in i svenskt mys.

Och en ganska spännande lunch. Fiskgryta. Jäkligt spicy. Men god!

Och en ganska spännande lunch. Fiskgryta. Jäkligt spicy. Men god!

Utöver det så blir det troligtvis en husvisning imorgon, lite Halloweenfirande och så äntligen Nippers på söndag. Om inte även denna helgen regnar bort, men sådan otur kan vi ju inte ha.

Nu var det det där med att lägga sig när man är trött. Det blir det nu.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna