VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alltid är det något.

Jag är helt apatisk så trött jag är. Tydligen är det inte bara jag som känner så, för O somnade framför TVn redan halv åtta. Så han ligger inte bredvid mig i soffan nu, vilket känns väldigt ovanligt.

Dagens mat. Fortfarande inte diet, men ändå nyttigt.

Dagens mat. Fortfarande inte diet, men ändå nyttigt.

35B4BAD8-82C4-4BF1-A508-2CCAB6D505D6

Dagen har varit lång, lönedag, men samtidigt har det gått ganska bra och ganska snabbt. B kom hem efter skolan med ett stort leende och berättade att hennes tand hade ramlat loss på lunchen i skolan. Och nej, inte någon av hennes framtänder, där de nya tänderna kommit ut så man ser dem och trycker bak de gamla tänderna på ett alldeles galet sätt. Utan istället en tand i nederkäken. Så inatt kommer väl tandfeen. Hoppas hon är bra på att öppna lock. För det var vi tvungna att sätta på på burken för att inte O skulle pilla och hälla ut vattnet.

Tand ur mun.

Tand ur mun.

Imorgon ska jag försöka få tid att åka och ta det blodprov som min doktor ordinerade. Får se om de har tid för mig. Annars rullar veckan på och vi väntar mest på att få tillbaka papper från CSN i Sverige samt från vår svenska bank för att kunna gå vidare med vårt lånelöfte. Vi har fått dessa papper innan, men nu behöver de dem igen för att de ska vara aktuella.

Alltid är det något.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna