VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Håll tummar och tår!

Today is the Mondayest Monday that ever Mondayed.

Finfrulle på måndagsmåndag.

Finfrulle på måndagsmåndag.

Det har fortsatt att ösa ner utanför fönstren sedan i lördags. Jag kan inte påstå att jag kände mig ledsen för att jag inte behövde åka till jobbet mitt i allt det blöta och gråa. För andra måndagen i rad var mina kollegor på kontoret, men eftersom jag är sjuk så vill de inte ha mig där. Förståeligt nog.

Glutenfri pasta borde inte varit på menyn idag på första dietdagen.

Glutenfri pasta borde inte varit på menyn idag på första dietdagen.

Jag ringde och bokade tid hos doktorn idag och fick ett telefonappointment. Han var bra faktiskt. För min nuvarande förkylning med hosta fick jag penicillin. Det här med mitt dåliga immunförsvar och att jag blir sjuk hela tiden ska vi kolla med hjälp av blodprov och mina ögonproblem ska jag börja med att kolla med optikern då han tror att det kan bero på torra ögon, inte ögoninflammation. Så nu kör vi, jag har äntligen fått reda på vart man kan börja i alla fall.

Vackert även i busväder.

Vackert även i busväder.

T och jag hade bestämt att vi skulle börja äta nyttigt igen i några veckor från och med idag. Och det har vi visserligen, men inte nyttigt nog då vi ätit både ris och pasta under dagen och nu även avslutat med tre rutor choklad. Men det är en dag imorgon också.

Förresten, när jag åkte med bilen för att hämta O från dagis så var inte check engine light-lampan tänd längre! Kanske hade vad det nu var hunnit torka och om vi har tur så är det inga problem med bilen. Håll tummar och tår!

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna