VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mys i regnet.

Regnet det bara öser ner, öser ner!

Idag har det varit kallt och har känts som vinter, istället för bara någon vecka innan sommaren som det faktiskt är nu. B’s första riktiga Nippers blev till och med inställt på grund av regn, vind och därmed för höga vågor.

Söndagsfrulle inomhus på grund av regnet.

Söndagsfrulle inomhus på grund av regnet.

F08B0819-7DBB-44CB-B505-4B46490A1F24

Men klockan tolv hade jag bestämt lunchdejt med en kompis, min gamla chef från Sydney närmare bestämt, som var här uppe på tjejhelg och hade tid att träffa mig en stund innan hon körde hem igen. Så jag tog mitt paraply och vandrade ner till Bellyfish fem minuters gångväg härifrån. Jag var inte så hungrig, men jag beställde en acai bowl och F beställde poached eggs on toast. Sedan spenderade vi två timmar med att prata ikapp om allt som hänt sedan vi pratade senast, innan Covid typ.

Acai bowl.

Acai bowl.

794CD4E1-EEAC-439F-AE5A-FE9B8A2EC958

Efter den mysiga lilla stunden körde hon mig hem och som tur var så var huset tomt, T och barnen var och handlade, så jag läste min bok och fortsatte att ta mig lugnt. Men sedan, nu på kvällen har min två veckor långa förkylning tagit fart igen och jag har känt mig riktigt sliten. Så jag kommer inte att åka till kontoret imorgon heller, utan jobba hemifrån och dessutom funderar jag på att gå till doktorn bara för att kolla läget lite om vad som pågår. Än en gång, jag är ganska säker på att det inte är Corona med tanke på mina symptom och att K testade sig negativt och det är dem jag fått det från. Men kanske har jag dåligt immunförsvar på grund av någon underliggande infektion (mina ögonproblem etc.)

Men vi får se vart detta slutar.

/CC


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna